Kefenimizle yola çıktık

Kefenimizle yola çıktık
AK Parti Sarıyer ve İBB Meclis Üyesi Ayla Serpil Bağrıaçık bu sabah vatandaşı dinlemek için gittiği Derbent’te saldırıya uğradı.

Bağrıaçık, “Kimseden korkmuyoruz bu yola kefenimizi alarak çıktık” dedi.

Haber merkezimize gelen bilgiye göre: Dün yapılan tahliyelerin ardından Sarıyer ve İBB Meclis Üyesi Ayla Serpil Bağrıaçık bu gün sabah oradaki olan biteni araştırmak ve konu hakkında çalışma yapmak üzere Derbent’e gitti. Vatandaşlarla konuşan Bağrıaçık, İBB’nin olayla bir ilgisinin olmadığını, konunun tamamen Sarıyer Belediyesi’nin tasarrufunda olduğunu söyledi. “ Önceki AK Parti’li Belediye Başkanı Yusuf Tülün burayı nasıl koruduysa Şükrü Genç’in de burayı o şekilde koruması lazım” demesi üzerine bazı kadınlar ve bir erkek Bağrıaçık’a saldırdı. Şoförü ve bazı vatandaşlar araya girerek, AK Parti’li Bağrıaçık’ın dayak yemesini engelledi. Bağrıaçık arabasına bindikten sonra da aracı tekmelendi. Olaydan sonra üzgün olduğu gözlenen ve saldırıya bir anlam veremediği belirtilen Bağrıaçık’a saldıranların CHP’li olduğu öne sürülüyor.

"BİZ KEFENİMİZLE BU YOLA ÇIKTIK”
Yaşanan bu olayla ilgili Sarıyer Manşet’e konuşan Bağrıaçık olayın kendisini çok üzdüğünü belirterek, "Biz bu yola çıkarken kefenimizi de alarak çıktık. Kimseden korkmuyoruz. Biz oraya insanca gitmişiz, vatandaşlarımızla konuşmak için. Ben her şeyden önce bir Sarıyer Meclis üyesiyim. Bir Sarıyer meclis üyesine ve bir hanıma böyle davranılır mı? Ancak oradaki bazı kişiler partizanca örgütlenmişler ve olayı provoke ediyorlar. Olayların bu kadar provoke edileceğini ve bu noktaya getirileceğini düşünemezdim" dedi. "Bizim bir canımız var" diyen Bağrıaçık, "Ne yani başımıza silah çekip bizi vuracak değiller ya" diye konuştu.

AK Partililer Derbentlilerle toplantıya gidiyor

"Vatandaşların sorunlarına asla kayıtsız kalmadıklarını" vurgulayan Bağrıaçık, bu akşam saat 19.00'da AK Parti İlçe Teşkilatı'nın ve meclis üyelerinin Derbent'e Merkez Camii altında bir toplantı yapacaklarını ve mahallelilerle buluşacaklarını söyledi.

Bu haber toplam 8181 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT