Kaymakam Karaman’dan halk günü

Kaymakam Karaman’dan halk günü
İstanbul’da bir ilke imza atan Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman yeni modern kaymakamlık binasında halkın sorunlarını dinliyor.

İstanbul’da bir ilke imza atan Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman her hafta Perşembe günleri düzenlediği halk günleri ile Ferahevler’deki yeni modern kaymakamlık binasında halkın sorunlarını dinliyor.

Ferahevler’deki yeni kaymakamlık binasında Perşembe günleri sabah saat 10.30 başlayan halk günlerinde Sarıyerliler her türlü sorunlarını bizzat Kaymakam Karaman’a anlatma fırsatı buluyor. Konuyla ilgili Sarıyer Manşet’e bilgi veren Karaman, “Benim kapım zaten tüm vatandaşlarımıza açıktı. Hiç kimsenin gittim görüşemedim lafını kabul etmiyoruz artık. Sadece fakir fukaralarla değil, tüm birimlerle ilgili kaymakamlıkla ilgili şikâyet ve dilekçelerini paylaşmaları için Perşembe günleri 10.30’da yapılacak halk günlerine davet ediyorum. Tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte yüz yüze vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek çözüm üreteceğiz” dedi.

Ulaşım sorunu çözüldü
Kaymakam Karaman yeni bina ile ilgili de, “Modern kaymakamlık binamızda hizmete başladık. Ulaşımla ilgili sıkıntı vardı onu da çözdük. Minibüs hattı koyduk, saate bir otobüs hattı var artık. Yollarda düzenlemeler ve levhalar koyduk. Büyükşehir de yol genişletmesi yapacak. İlçeyle ilgili çok güzel hizmetlerimiz var. Olmaya da devam edecek. Sarıyer’deki balıkçılar ve restorancılar ile ilgili dernek kuracağız.  Avrupa Birliği masası kurduk. Çok sık olarak kurslar düzenleyeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 1581 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT