Kaymakam işadamlarıyla Senegal'e gitti

Kaymakam işadamlarıyla Senegal'e gitti
Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman aralarında The Grand Tarabya Oteli sahibi İzzet Bayraktar’ın da bulunduğu bir grup Sarıyerli işadamı ile birlikte Batı Afrika ülkelerinden Senegal’e gitti.

 

Başkenti Dakar’da yapılan çöl rallisi ile tanınan Senegal’de bir hafta kalacak olan Kaymakam Ömer Karaman gitmeden önce geziye katılacak olan işadamlarıyla makamında bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Turizm amaçlı bir gezi olacağını söyleyen Kaymakam Ömer Karaman, “Senegal heyeti ilçemize gelip, işadamlarımızla çeşitli görüşmelerde bulundu. Biz de onların davetlisi olarak bu haftasonu Senegal’e gideceğiz. Bir haftalık ziyaretimiz sırasında birlikte gittiğimiz işadamları kendi alanlarında görüşmelerde bulunurken, özellikle ilçemize yabancı turistin gelmesini sağlayacak, turizme yönelik bağlantılar kurmaya çalışacağız” dedi.

kaymakamsenegal.jpg
 
Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman Senegale gitmeden önce makamına gelen Senegal heyetinden birine de Sarıyer’i anlattı. Kaymakamlık makamının penceresinden boğazı gösteren Karaman, Sarıyer’in doğal güzelliklerinden söz etti.

kaymakamsenegal2.jpg

Bu haber toplam 4558 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT