Kaymakam halkın arasından çıkmıyor

Kaymakam halkın arasından çıkmıyor
Sarıyer halkının gönlünde taht kuran Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, mesaisinin büyük bir bölümünü halkın arasında geçiriyor.

 

Göreve başladığı günden bu yana başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerinde toplayan ve Sarıyer halkının gönlünde taht kuran Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman,  mesaisinin büyük bir bölümünü halkın arasında geçiriyor. Bal-Börek ve Balık alanındaki 3B projesini Bahçıvanlık kursu ile 4B’ye yükselten Kaymakam Karaman halk arasında da Sarıyer’e gelen en başarılı kaymakam olarak anılıyor.

kaymakamhalk3.jpg

Sarıyer’in değişik mahallelerinde ansızın bir işyerine ya da bir eve konuk olan Kaymakam Karaman bazen esnafın sorunlarını dinlerken, bazen de yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara yardımcı olmaya çalışıyor. Karaman son olarak da Sarıyer Merkez’de esnafı gezerek onların sorunlarını dinledi. İlçe Milli eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin’in de eşlik ettiği esnaf ziyaretinde Kaymakam Karaman’a ilgi büyüktü. 
Kaymakam Karaman’ı karşısında gören bazı vatandaşlar, “Sizden çok memnunuz. Yaptığınız çalışmaları dikkatle izliyoruz” diye konuştular. Kaymakam Karaman karanfil dağıtırken, çok sayıda kişi de hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

kaymakamhalk2.jpg

kaymakamhalk1.jpg

Bu haber toplam 3511 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum