Karateci kardeşlere başarı bursu

Karateci kardeşlere başarı bursu
Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman karate şampiyonasında Avrupa üçüncüsü olan kız kardeşlere başarılarından dolayı burs verdi.

11-13 Kasım 2011 Tarihlerinde İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu’nda 10 ülkenin katılımı ile düzenlenen Avrupa Shotokan Karate Şampiyonası’nda Tarabya Özel Ufuk Anadolu Lisesi öğrencileri Avrupa 3.sü oldu. Ufuk Kolejspor adına yarışan 48 kiloda Ebru Şensoy ve 59 kiloda Amine Şensoy bronz madalya alarak Avrupa 3.sü oldu.

Kıyasıya mücadelelere sahne olan karşılaşmalarda sporcular yoğun çaba gösterirken, Ebru ve Amine kardeşler bu çabalarının karşılığını Avrupa 3.sü olarak aldılar. Ailelerine ve okuluna büyük bir sevinç yaşatan çocuklar yıllardır karate sporuyla uğraştıklarını, bu çalışmalarının artık meyvelerini almaya başladıkları için çok mutlu olduklarını belirttiler. Çalışmaya devam edeceklerine de değinen başarılı sporcular hedeflerinin dünya şampiyonluğu olduğunu belirttiler.

kaymakamufukodul_450021712.jpg

Kaymakamdan başarılı öğrencilere burs
Sporcuların bu büyük başarısı ailesi ve okulu kadar resmi kurumlarca da takdirle karşılandı. Başta Sarıyer Kaymakamlığı olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de sporcuları bu başarılarından dolayı tebrik etti. Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman sporcuları Okul Müdürleri Hilmi Öz’le birlikte makamına davet ederek onları tebrik etti. Karaman sporculara başarılarının devam etmesini temenni ederek onlara aylık 150 TL eğitim bursu hediye etti.

Bu haber toplam 5302 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT