Karadenizlilerden Topbaş ve Özsoy’a destek

Karadenizlilerden Topbaş ve Özsoy’a destek
İBB Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti Sarıyer Belediye Başkan adayı Sedat Özsoy, Karadenizlilerle geniş katılımlı bir toplantıda bir araya geldi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Kadir Topbaş, Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy ile birlikte Baltalimanı’ndaki Oba Restaurant’ta, Sarıyer’de yaşayan Karadenizli işadamları, STK temsilcileri, kanaat önderleri, balıkçı reisleri ve muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Topbaş ile Özsoy daha sonra Sarıyer Merkez’de 5 adet fidan dağıttılar.

img_1530.jpg

“Sedat Özsoy’la Sarıyer hızla gelişecek”

img_1506.jpg

Aslen Rizeli olan İstanbul Milletvekili İsmail Safi’nin öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyona, çok sayıda kişi katıldı. Sedat Özsoy için Karadenizli hemşerilerinden destek isteyen Milletvekili Safi, “Rize’den çıkıp İstanbul’a geldiğimde ilk önce Sarıyer’e geldim, yerleştim. İstanbul dendiğinde bizim aklımıza ilk önce Sarıyer gelir. İstanbul’da gelişime en açık ilçelerden bir tanesi de Sarıyer. Tüneli, metroyu Sarıyer’e getirdik şimdi de üçüncü köprü bizim bölgemizden geçecek. Bu Sarıyer’in gelişimine başka bir önemli katkı sağlayacak. Sarıyer bundan sonra çok hızlı bir gelişim sağlayacak. Bu gelişimi sağlayacak, yönlendirecek en önemli yer ise Sarıyer Belediyesi. Sedat Başkan, burada Karadenizli hemşerilerimizden çok büyük destek görüyor. Sedat Başkan’ın 5 yıllık bir başkanlık tecrübesi var, Sarıyer’de çok sevilen ve tanınan bir kişi. İnşallah sizlerin desteğiyle Sedat Başkan ile AK Parti’yi Sarıyer’de tekrar iktidar yapacağız” diye konuştu.
 

Önümüzdeki 5 yıl Sarıyer için çok şanslı bir dönem olacak

img_1527.jpg

Sarıyer’e hizmet etmek adına her türlü mücadeleyi yaptığını vurgulayan AK Parti Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, “Sarıyer için çok şanslı bir dönem olacak. Sayın Başbakanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş, bu yolda bize tam destek veriyor. Sizlerle beraber Sarıyer’imizin tüm eksikliklerini gidermek adına inşallah göreve doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Sarıyer’de maalesef çok eksik var. Turizm, eğitim, spor konusunda çok ciddi eksikler var. İnşallah tüm bu sorunlar başta mülkiyet sorunu olmak üzere bizim dönemimizde çözüme kavuşacak. Şuanda dev projelerimize başlamış durumdayız. Hastanemiz yükseliyor, metro çalışmalarımız devam ediyor. Bu gücü kaçırmayacağız ve Sarıyer’in çehresini değiştireceğiz. Ben her zaman sizin emrinizdeyim, beni en iyi sizler tanıyorsunuz. Bu 5 sene Sarıyer’in senesi olacak” dedi.
 

Topbaş, “Sarıyer’in tüm sorunlarını Sedat Özsoy ile birlikte çözeceğiz”

img_1548.jpg

Sedat Özsoy ile birlikte Sarıyer’e çok büyük projelere imza atacaklarını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Topbaş, Sarıyer’in mülkiyet sorunu ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı. Topbaş, “CHP’liler 3 ayda tapu vereceğiz diye göreve geldiler 1 metre bile tapu verememişler. Sarıyer’de bu sorunu çözmeye başladık. Derbent’te bir proje gerçekleştiriyoruz. Derbentte 1650 yeni konutun tapularını vermeye başladık. Geçtiğimiz gün hak sahiplerine teslim ettik. Onlar ancak engel olmaya çalıştılar. Binaların alt katları küçük diye dedikodu ayyuka çıktığını duydum, projeyi değiştirin tüm daireleri aynı yapın dedim. Bunların işleri güçleri hep mazara çıkarmak. Böyle bir mücadeleyle hizmet etmek de başka bir güzellik. Bizim eskilerimiz, ‘Söz, namustur’ der. Ataşehir’de vatandaşa taahhütname dağıtmışlar, altına da imza atmışlar ‘1 yıl içerisinde tapu vereceğiz’ diye. Ya kardeşim, adam olanın imza atmasına gerek yok ki, söz demek namus demek. Diyorlar ki, “Sen benim sözüme güvenmezsin imza atıyorum”. Yahu sen o imzanın da arkasında durmazsın ki. Şükürler olsun ki biz hiç sözümüzü yere düşürmedik” diye konuştu.
 
img_1590.jpg
 

Topbaş Özsoy ile birlikte 5 bin adet fidan dağıttı

img_1647.jpg

Topbaş daha sonra Sedat Özsoy ile birlikte Sarıyer Merkez’de Sarıyerlilere 5 bin fidan dağıttı. Sarıyerliler Topbaş ve Özsoy’a yoğun ilgi gösterdi.
 
Programa Topbaş ve Özsoy’un yanı sıra; İstanbul Milletvekili İsmail Safi ve Osman Aşkın Bak, Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman,  AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Selim Temurcu, Engin Güvenç, Beyoğlu Belediyesi Başkan Yardımcısı İlhan Turan ve İlçe Spor Müdürü Namık Şişman da katıldılar. 
 
img_1672.jpg
 
img_1711.jpg

Bu haber toplam 6130 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum