Kanaat önderleriyle buluştu

Kanaat önderleriyle buluştu
Sarıyer’deki piknik alanlarını gezerek seçmenden destek isteyen Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, akşam saatlerinde de kanaat önderleriyle yemekte bir araya geldi.

Hafta sonu Sarıyer’deki piknik alanlarını gezerek seçmenden destek isteyen Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, akşam saatlerinde de kanaat önderleriyle yemekte bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti 2.Bölge Milletvekili Adayı Nimet Çubukçu, Sevim Savaşer ve Nadir Uzun, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte Bahçeköy de piknik alanlarını gezerek seçmen ziyareti yaptı.

cubukcukanaaticeri_677075957.jpg

Ziyaretlerde vatandaşın yoğun ilgisiyle ile karşılaşan Sarıyerli Bakan Çubukçu, vatandaşa gül ve karanfil verdi. Bakan Çubukçu, akşam saatlerinde de Büyükşehir Belediyesi İstinye Sosyal Tesislerinde Sarıyerli kanaat önderleriyle akşam yemeğinde buluştu. Sarıyer’in sorunları ve çözüm yollarının konuşulduğu yemekli toplantıda, 8,5 yılda AK Parti hükümetinin yaptığı yatırımlar konusunda bilgi verildi. Kanaat önderlerinden destek isteyen  Bakan Çubukçu, AK Parti'nin hedef 2023'e dair projelerini ve özellikle Sarıyer'e yapılacak yatırımları anlattı.

Bu haber toplam 1184 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT