Kan bağışı kampanyasına büyük ilgi

Kan bağışı kampanyasına büyük ilgi
AK Parti Sarıyer Gençlik Kollarının Kızılay Haftası dolayısıyla Sarıyer’de düzenlediği kan bağışı kampanyası büyük ilgi gördü.

Başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken AK Parti Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Turan, örnek bir çalışmaya daha imza attı. 29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası dolayısıyla AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı Kızılay ile birlikte Sarıyer’de kan bağışı kampanyası düzenledi. "Durma sende gönüllü ol, kanın can olsun, İstanbul can bulsun" sloganıyla Sarıyer Meydanı’nda düzenlenen kampanya çerçevesinde çok sayıda gönüllü kan bağışında bulundu.



AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Turan ve birçok ilçe yöneticisi de kan bağışında bulunmak için sıraya girdi. Öğlen saatlerinde başlayan kan verme işlemi sırasında bir ara uzun bir kuyruk oluştu. Hüseyin Coşgun bu duyarlılıklarından dolayı kampanyada görev alan gençleri kutladı.



Belli bir sorumluluk çerçevesinde hareket ettiklerini söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Turan, “Gençlik kolları olarak böyle önemli günlerde birçok etkinlik düzenliyoruz. Kızılay haftası sebebi ile de Kızılay ile birlikte kan bağış programı düzenledik. Sarıyer halkının kampanyamıza böylesine büyük ilgi göstermesi bizi çok sevindirdi. Bu duyarlılıklarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.







Bu haber toplam 2718 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum