İşte MHP Sarıyer'in yeni yönetimi

İşte MHP Sarıyer'in yeni yönetimi
MHP Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban yeni yönetim listesini açıkladı. İlçe binasında yapılan toplantıya MHP’liler büyük ilgi gösterdi.

Erdal Çoban Sarıyer’i yöneteceği listeyi açıkladı
Verda Yiğit’in istifasından sonra geçtiğimiz günlerde MHP İlçe Başkanlığı’na atanan Erdal Çoban ilçe binasında düzenlediği toplantıda hem partililerle buluştu hem de yeni yönetim listesini açıkladı. Toplantıya MHP İstanbul 2. Bölge Başkanı Mahmut Yalçın ve Meclis Üyesi Oğuzkan Yüksel’in yanı sıra çok sayıda MHP’li katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda Hocalı’da Ermeniler tarafından katledilen Azeri Türkleri için hep birlikte dua edildi. Çoban açıklamasında “Ben bu göreve talip olurken, arkamdan gelecek kişilerin bu dava için gönüllerinin aktığını gördüm ve bu nedenle buradayım. Destekleri için tüm partili arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.





Yalçın: Sarıyer bizim için çok önemli
MHP İstanbul 2. Bölge Başkanı Mahmut Yalçın ise yaptığı konuşmada Sarıyer’in MHP için önemini vurguladı ve “2014 seçimlerinde Sarıyer’i mutlaka almalıyız. Çünkü Sarıyer Belediyesi tek başına iktidar olmanın kilitidir ve bu kilidi açmamız gerekir. Sarıyer’in İstanbul geneli için de çok önemi var. Hem eski yerleşim bölgesi olması hem de coğrafi konumu ve yaşayan insanlar olarak eşi benzeri olamayan bir yer. Biz de parti olarak buranın önemini biliyoruz.” dedi.



İşte MHP’nin yeni yönetimi
Erdal Çoban( Başkan), Vedat Şahin, Abdullah Öztürk, Mehmet Dereli, Murat Azaklı, Hikmet Öztürk, Sezer Şuekinci, Hakan Başpınar, Esma Hancıoğlu, Nurhan Bekdamar, Serdal Doğan, Bahri Gökmen, Özkan Hergül, Kadir Çalıcı, Hayati Kutluk, Süleyman İspirli, Ersin Şahin, Cahit Ahıskalıoğlu, Ekrem Develi, Nedim Yakıcı, Süleyman Gezer, Dursun Aydın, Sümeyra Akkaya, Hayrullah Öcalan, Vehbi Sarıcı, Numan Demirtaş, Ahmet Şiranlı, Emrullah Bilgin, Beyza Güldürür, Esat Aydın, Davut Al, Köksal Tokgöz, Cenk Küçükakdere, Adil Görgülüer, Kasım Çayır, Levent Süslü, Ömer Topçu, Abdurrahman Bostancı, Umut Kaya, Fatih Kara, S. Suat Vural, İbrahim Kunduracı, Nedim Arın, Ali Şahin, Hüseyin Çalış, Nihat Çekinmez.

Bu haber toplam 11263 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT