İşte CHP’lilerin özlediği tablo

İşte CHP’lilerin özlediği tablo
CHP’de mahalle delegeleri seçimleri başladı. Sarıyer’de partililerin alışık olmadığı ancak çok istedikleri bir tablo yaşanıyor.

Yaklaşık 10 yıl sonra ilk kez sandık kurularak mahalle delegeleri seçiliyor. Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz’in delege seçimlerinde sandık kurması ilçedeki CHP üyeleri arasında da büyük bir memnuniyet yarattı.





Şenlik havasında delege seçimi
Pazar günü önce Rumelikavağı’nda muhtarlığın önünde sandık kuruldu. Burada üyeler kuyruğa girerek oy kullandı. Ardından Emirgan’daki mahalle delegeleri seçimleri için yine sandık kuruldu. Emirgan’da gerçekleşen seçime CHP 2.Bölge Örgütten Sorumlu İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıldız da katıldı.



Mahallelerin özelliklerine göre yapılan ikramlar ise seçimleri şenlik havasına soktu. Rumelikavağı’nda oy kullanan üyelere midye ekmek, Emirgan’da ise çay ikram edildi. Seçimlerde oy kullanan CHP’li üyeler demokratik bir ortam yarattığı için İlçe Başkanı Mehmet Deniz’e teşekkür ettiler.



CHP’liler sandıkların kurulmasından memnun
Sarıyer Manşet’e konuşan CHP’liler, “Parti içi demokrasi için sandığın kurulması çok önemliydi. Yıllarca oy kullanamadık. Birileri bizim adımıza delegeleri seçti, o delegeler de kendisini seçti. Sandığı bile unutmuştuk. Delegeler evlerde yazılır hale gelmişti. Ancak birileri istemese de CHP’de önemli bir değişim yaşanıyor. Bu değişim partimize karşı umudumuzu da artırıyor. Bu demokratik ortamı sağladığı için başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere ilçe başkanımıza da çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.



Öte yandan daha önce ‘Gerçek Gündem’ isimli internet sitesinden Büyükdere’de delege seçimleri ile ilgili habere konu olan 'Cemal Dede' olarak anılan Cemal Sönmez, Sarıyer Manşet ile yaptığı telefon görüşmesinde kendisi hakkında yazılanları yalanladı. Sönmez, 'Partimize zarar vermek isteyen bazı kişiler benim adımı kullanarak yanlış bilgi vermişler. Böyle bir şey yasamadım' dedi.



Bu haber toplam 1884 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
7 Yorum