İSPARK Arnavutluk'a model oluyor

İSPARK Arnavutluk'a model oluyor
Arnavutluğun otopark sistemi İSPARK öncülüğünde kurulacak...

Otopark sektöründe yaptığı başarılı çalışmalar ve getirdiği yeniliklerle model olmaya devam eden İSPARK’a Arnavutluk’tan davet geldi.

İSPARK’ın hayata geçirdiği proje ve otopark sistemlerini yakından tanımak amacıyla davette bulunan Tiran Belediye Başkanı Lulzim Basha’ ya Genel Müdür Mehmet Çevik ve beraberindeki heyet nezaket ziyaretinde bulundu.

Başbakan Sali Berisha’nın da yer aldığı toplantıya Belediye başkanı Lulzim Basha ve diğer yetkililer katıldı. İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik ziyaret kapsamında Başbakan ve beraberindeki heyete, akıllı otopark sistemleri ve teknoloji uygulamaları konusunda bilgi verdi.

Arnavutluk Başbakanı Berisha, İSPARK’ın İstanbul’da ve model olduğu ülkelerdeki otopark sistemleri ve teknolojik uygulamalarını başarılı bulduklarının belirterek, “Arnavutluk’ta modern ve teknolojik bir parklanma sistemine geçmek istiyoruz. Bu düşüncemizin hayata geçmesinde İSPARK’ın bilgi paylaşımı ve uygulama desteği vermesi bizim için çok önemli. Kısa zamanda protokol imzalamak üzere bir araya geleceğiz ” dedi.



Tiran Belediye Başkanı Basha, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  “Kentimizde İSPARK modeli otopark sistemlerini hayata geçirmek istiyoruz. Bu konudaki çalışmalarımızı sektörün öncüsü bir belediye kuruluşu ile yapmak kaliteli bir hizmeti beraberinde getirecektir” dedi.

İSPARK ve Tiran Belediyesi arasında imzalanan ön protokolle yol üstü otopark alanlarının işletilmesi, akıllı otopark sistemleri ile modern ve teknolojik otoparkların Arnavutluk’ta kısa zamanda hayata geçmesi ve uygulamaya başlanması için el sıkışıldı. Ayrıca başkent Tiran’da yapılacak olan otopark master planı kapsamında da İSPARK’ın uluslararası tecrübe ve birikiminden de istifade edilmesi için görüş birliğine varıldı.

Otopark yatırımı ve ortak projeler geliştirme konusunda görüşmelerin devam etmesi kararlaştırılan toplantının ardından Başbakan Berisha ve Belediye Başkanı Basha ‘a Genel Müdür Mehmet Çevik plaket takdim etti.

Bu haber toplam 1442 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT