İSPARK Amsterdam'da

İSPARK Amsterdam'da
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Intertraffic 2014 fuarı bu yıl Hollanda Amsterdam'da başladı.
Dünyanın farklı ülkelerinden ulaşım sektörüne yön veren yerel yönetim temsilcileri; trafik ve ulaşım ürünleri, ekipmanları üretici ve tedarikçilerinin katıldığı fuar dört gün boyunca ziyaretçileri ağırlayacak.
 
ispark1-001.jpg
 
Otoparkçılık sektörüne yön veren proje ve uygulamalarla farklı kentlere model olan ve aynı zamanda Türkiye Otopark İşletmecileri Derneği’ni kurarak yeni gelişmelere öncülük eden İSPARK İntertraffic fuarında kente kazandırdığı yenilikçi ve modern projelerini ziyaretçilere tanıtıyor.

Genel Müdür Çevik otopark yatırımlarını dünyaya anlattı
İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Korkut ve beraberindeki İBB heyeti son teknoloji trafik cihazlarının tanıtıldığı Intertraffic Amsterdam 2014 Fuarı’nı ziyaret etti. İSPARK standında katılımcıları ağırlayan Çevik, otopark. tekne park, teknolojik parklar ,bisiklet park  ve cep otogarı gibi birçok proje hakkında bilgi verdi. Çevik ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İSPARK’ın hazırladığı otopark master planı kapsamında yapacağı 100 bin araçlık otopark projeleri hakkında yatırımcılarla görüş alışverişinde bulundu.
 
ispark3-001.jpg
İSPARK proje ve faaliyetlerini sektör temsilcileri ile paylaşan Çevik, “Dünyadaki teknolojik otopark sistemleri ve uygulamalarını yerinde inceledik. Buradan hareketle İstanbul’da daha modern ve sürücülere kolaylık sağlayan kent dokusuna uygun otopark projelerine yenilerini ekleyeceğiz. Ayrıca yaptığımız özgün otopark proje ve uygulamalarını da katılımcılarla paylaşarak otoparkçılık ihraç etme noktasında yeni gelişmelere imza atacağız” dedi.
 
ispark4.jpg
İSPARK standını ziyaret eten yerel yönetim temsilcileri ve diğer katılımcılar hayata geçirilen projelerle yakında ilgilendi. Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın açıkladığı 100 bin araçlık otopark yatırımı yoğu ilgi gördü. Uluslararası otopark firmaları açıklanan proje ve yapılacak otopark kapasitesi hakkında bilgi alarak işbirliği görüşmelerinde bulundular.
 
ispark2-002.jpg
2014 Intertraffıc Fuarı, Dünyanın ve Avrupa’nın ikinci büyük fuar merkezi olan Amsterdam RAI’de gerçekleştiriliyor .Trafik teknolojisinde altyapı, trafik yönetimi, güvenlik ve park sektöründeki teknolojik yeniliklerinin tanıtıldığı fuarda Dünyanın farklı ülkelerinden çok sayıda firma yer alıyor.24-28 Mart tarihleri arasında katılımcılara açık olan fuarı yaklaşık 100 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 4637 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT