İlçe Tarım'dan örnek proje

İlçe Tarım'dan örnek proje
İlçe Tarım Müdürlüğü’nün öncülüğünde okullarda gıda mühendisleri tarafından verilen seminerlere katılan öğrenciler sertifikalarını aldı.

İlçe Tarım Müdürlüğü’nün öncülüğünde okullarda gıda mühendisleri tarafından verilen seminerlere katılan öğrenciler sertifikalarını Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman ve İlçe Tarım Müdürü Yavuz Acar’ın elinden aldı.



Sarıyer İlçe Tarım Müdürlüğü 2012 yılı eğitim çalışmaları programı kapsamında İlköğretim Okulu öğrencilerine yönelik  "Alo 174 Şikâyet Hattı" ve "Sağlıklı Gıda Üretim ve Satışı için Tüketicinin Bilinçlendirilmesi" konulu seminerler verdi. Ocak ayında başlayan çalışmayla İlçe Tarım Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa 18 okul belirledi. Bu okullarda toplam 875 ilköğretim öğrencisine konuyla ilgili seminer verildi.

Kaymakamlık Binası Sergi Salonu’nda Sarıyer İlçe Kaymakamı Ömer Karaman'ın ve İlçe Müdürlerinin katıldığı bir tören düzenlenerek Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencilerine katılım belgeleri verildi. Eğitimlere katılan diğer öğrencilere de "Katılım Belgesi" verilecek.

Bu haber toplam 8857 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT