İl Başkanı kayyumu uyardı

İl Başkanı kayyumu uyardı
CHP İstanbul İl Başkanı Salıcı, kayyumu uyardı: Mehmet Deniz görevine devam ediyor. Sizin göreviniz sadece ilçeyi olağanüstü kongreye götürmektir.

CHP Sarıyer’de kayyum bilmecesi bir türlü çözülemiyor. CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı bugün (Pazartesi) CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’na gönderdiği yazıda; Mehmet Deniz ve yönetiminin görevlerinin devam ettiğini belirterek, kayyum heyetini uyardı.

Sarıyer Manşet’in CHP İstanbul İl Yönetiminden aldığı bilgilere göre, İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, parti çalışmalarının aksamaması için kayyum heyetine yazı gönderdi. Yazıda; mahkeme kararı hatırlatılarak, kayyum heyetinin görevinin sadece ilçe başkanlığını olağanüstü kongreye götürmek olduğu, İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve yönetim kurulu üyelerinin görevlerinin devam ettiğini belirtildi. Salıcı, parti çalışmalarının aksamaması için mahkeme tarafından kayyum heyeti olarak atanan Gökan Zeybek, Erdal Sarıgöl ve Sefer Öztürk’ten gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.

Bilindiği gibi; geçtiğimiz günlerde mahkeme kararından sonra İstanbul İcra Müdürlüğü’nün tuttuğu tutanakla yönetimi kayyum heyetine devredilmiş, ilçe binasının anahtarları kayyum heyeti tarafından değiştirilmişti. Şimdi gözler İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’nın bu uyarısından sonra kayyum heyetinin anahtarları Mehmet Deniz’e teslim edip etmeyeceğine çevrildi.

Öte yandan delege seçimlerinin bittiği, kayyumun yapacağı olağanüstü kongrede yeni delgelerin oy kullanacağı belirtiliyor. Yeni delegelerin oy kullanması halinde Sedar Sarıoğlu'nun aday olup olmayacağı ise merak ediliyor.

Bu haber toplam 1302 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum