İki araç arasında sıkıştı

İki araç arasında sıkıştı
Reşitpaşa’da bir marketin müşteri araçları kaldırımı kapatınca yolun ortasından geçmek zorunda kalan engelli vatandaşa İETT otobüsü çarptı.

İETT otobüsü engelli vatandaşı hastanelik etti
Reşitpaşa Mahallesi’nde İETT otobüsü kaldırımlar dolu olduğu için yolun ortasından geçmek zorunda kalan engelli bir vatandaşa çarptı. Park halindeki bir otomobil ile İETT otobüsü arasında sıkışarak yaralanan Serhat Tarakçı adındaki engelli vatandaş olay yerine gelen ambulans tarafından hastaneye kaldırıldı. 
Olayı gören vatandaşların ifadelerine göre, çevrede bulunan Namlı markete gelen müşteriler zaten dar olan yolda otomobillerini park ediyor. Bu nedenle kaldırımdan geçemeyen engelli vatandaş yolu tercih etti. Engelli vatandaş tekerlekli sandalyesiyle yoldan geçerken İETT otobüsü çarparak park halindeki bir otomobille sıkıştırdı. Olayda tekerlekli sandalyesi kullanılamaz hale gelen ve yaralanan Serhat Tarakçı, olay yerine gelen ambulansla bölgeye yakın bir hastaneye kaldırıldı.

Burada okulunda olması nedeniyle bu tür tehlikeli vakaların yaşanabileceğine dikkat çeken vatandaşlar, “Burada zaten doğru dürüst kaldırım yok. Ayrıca burada okul ve engelli koordinasyon merkezi var. Engelli vatandaşlarımız buradan geçerken bu yolu kullanıyorlar. Markete gelen müşteriler araçlarını buraya park edince yol tamamen daralıyor. Buna bir önle alınmalıdır” diye konuştular.

Bu haber toplam 1567 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT