İftarda biraraya geldiler

İftarda biraraya geldiler
Sarıyer'deki engelli, yaşlı vatandaşlar ile şehit aileleri ve imamlar iftarda bir araya geldi.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in onurlarına verdiği yemekte Sarıyer'deki engelli, yaşlı vatandaşlar ile şehit aileleri ve imamlar bir araya geldi.

Sait Halim Paşa Yalısı’ndaki iftar yemeğinde, Şükrü Genç konuklarını ağırlamaktan mutlu olduğunu ifade ederek, “Sadece Ramazan ayında değil yılın her günü ve yaşamın her anında sofralarımızda Halil İbrahim bereketi olsun” dedi.

İftara, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Emekli, Belediye Başkan Yarımcıları Şinasi Yalçın, Recep Yel, Seçkin Özdemir, Sarıyer Müftü Vekili İsa Gürler, Meclis Başkan Vekili Adnan Ayber, meclis üyesi Hayati Kaptanoğlu, Sarıyer'deki camilerin imamları, engelli derneklerinin temsilcileri, İzzet Baysal Huzur Evi sakinleri ile şehit aileleri katıldı.

İftara katılan imamlar adına bir konuşma yapan Sarıyer Müftü Vekili İsa Gürler, kutsal Ramazan ayında bu topluluğu bir araya getirdiği için Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür ederek, herkesin dualarının ve oruçlarının kabul olmasını diledi.

Sarıyer Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda hayata geçirdiği Engelliler Koordinasyon Merkezi’nin Sorumlusu Mahmut Kement, önümüzdeki günlerde Sarıyer’de engelliler için yapılacak çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi. Ayrıca Kement, engelliler için Kilyos Sosyal Tesisleri’nde sağlanılan tatil olanağından iki yüzden fazla vatandaşın yararlandığını ifade ederek, bütün engelliler adına Şükrü Genç'e teşekkür etti.

Huzur evi sakinleri adına söz alan Latif Karaağaç ise iftar yemeğine davet edilmekten ve ağırlanmaktan onur duyduklarını ifade etti.

Bu haber toplam 1078 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT