İBB'den Kavak'ta büyük çalışma

İBB'den Kavak'ta büyük çalışma
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenimahalle - Rumelikavağı yolunda asfaltlama çalışması başlattı.

Çayırbaşı-Çırçır arasında yapılan 2 kilometrelik tünel projesiyle Sarıyer’in trafik problemine büyük bir neşter vuran İstanbul Büyük Büyükşehir Belediyesi, halkın hayatını kolaylaştırmak için ilçeye yatırmalarına devam ediyor. İBB son olarak Yenimahalle ile Rumelikavağı arasındaki sahil yolunda asfaltlama çalışması başlattı. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı iş makinaları tarafından yoldaki yıpranmış asfalt tamamen kazındı. Kazınan asfaltın yerine yeniden asfalt yapılacak.  Balık ve midye lokantalarıyla meşhur olan Rumelikavağı'nın halkı İBB’nin bu çalışmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek İBB Başkanı Kadir Topbaş’a teşekkür ettiler.



Öte yandan Sarıyer Belediyesi’nin İBB’nin çalışma yaptığı yolun kenarına astığı “Buranın asfalt çalışması Sarıyer Belediyesi tarafından yapılmaktadır” yazılı pankartına ise mahalleli bir anlam veremedi.



Canarıkan, “Büyükşehir Sarıyer’e büyük önem veriyor”
AK Parti İBB Meclis Üyesi Halil Canarıkan, Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıyer’e ayrı bir önem verdiğini vurgulayarak, “İBB Sarıyer halkının hayatını kolaylaştırma için tüm imkânlarını seferber ediyor. Tünel ve Marinalar gibi dev projelerin yanı sıra ana arterlerdeki çalışmalara da ayrı büyük önem veriyoruz. İstanbul’un değişik semtlerinden vatandaşlarımızın daha rahat Rumelikavağı’na gelebilmeleri için büyük bir asfaltlama çalışması başlattık. Halkımıza hizmete devam ediyoruz. Ama CHP’li Sarıyer Belediyesi ne yapıyor? Çalışma yapmadan İBB’nin hizmetlerini kendisi yapmış gibi sahipleniyor. Ama halkımız her şeyi çok net bir şekilde görüyor” dedi.

Bu haber toplam 4545 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT