Hüseyin Özdemir şehitleri andı

Hüseyin Özdemir şehitleri andı
Yaklaşan 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ile ilgili Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir bir mesaj yayınladı.

AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir'in yayınladığı mesaj:
“Çanakkale savaşlarında milletimizin kısıtlı imkanlara rağmen göstermiş olduğu vatan sevgisi, azim ve kararlılık tarihin altın sayfalarına şan ve şerefle yazılmıştır. Çanakkale’de gösterilen eşsiz kahramanlık Türk milletinin gücünün ve birliğinin göstergesi olmakla birlikte vatanın işgal edilmesi durumunda Türk milletinin şeref ve onuru için sonuna kadar savaşacağını tüm dünyaya göstermiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Çanakkale savaşlarında özellikle Anafartalar civarında askerleriyle verdiği üstün mücadele ve 276 kiloluk top mermisini sırtında taşıyan Seyit Onbaşı ve arkadaşlarının göstermiş olduğu kahramanlık dünyada çok az milletin gösterebileceği bir kahramanlık destanıdır. Çanakkale Savaşları sadece dünya tarihinin seyrini değiştirmekle kalmamış Türk milletinin ilerleyen yıllarda vereceği kurtuluş savaşı için de rehber olmuştur. Bu duygularla vatanı uğruna canını seve seve veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun.”

Hasan Aras: “Hüseyin Özdemir’le uyum içinde çalışıyoruz”
Öte yandan AK Parti Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Aras, bazı yayın organlarında kendisi ve İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’le ilgili aslı olmayan haberler yayınladığını belirterek, Özdemir’le uyum içinde çalıştıklarını söyledi.

Aras yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yayınlarda söz konusu gazetenin sahibi ile ilçe başkanımız arasında görülen bir davada geçen sözlü ifadelerden alıntılar yapılarak, İlçe Başkanımız Hüseyin Özdemir’in aleyhinde konuşuyorum izlenimi yaratılmaya çalışılmaktadır. Şunu özellikle belirtmek istiyorum ki, Sayın İlçe Başkanımız Hüseyin Özdemir ile gayet uyum içinde çalışıyoruz. AK Parti İlçe Başkanlığı olarak Genel Merkezimiz ve İl Başkanlığımızın bize vermiş olduğu destekle Sarıyer’de AK Parti bayrağını daha yukarılara taşımak için gece gündüz demeden çalışıyor, gayret gösteriyoruz. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı içinde yaşanan birlikteliği, uyumlu çalışmaları bozmak için gayret sarfedenler bu amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. Şahsım adına gönül rahatlığıyla şunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Sayın İlçe Başkanımız Hüseyin Özdemir ile çalışmaktan onur ve şeref duyuyorum. Ve şuna inanıyorum ki Sayın İlçe Başkanımız Hüseyin Özdemir ve ekibinin özverili çalışmalarıyla Sarıyer’de AK Parti ipi göğüsleyen parti olacaktır.”

Bu haber toplam 2549 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT