Hisarüstü’nü tek geçiyor

Hisarüstü’nü tek geçiyor
CHP Rumelihisarüstü Mahalle Temsilciliği performansıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gözdesi haline geldi.

2009 yerel seçimlerindeki çalışmalarıyla adından söz ettiren Rumelihisarüstü’ndeki CHP’liler, gecesini gündüzüne katarak 12 Haziran için çalışıyor. Alınan bilgilere göre Kılıçdaroğlu, Hisarüstü’nün seçim çalışmalarından gayet memnun görünüyor. Hatta yakın çevresine “Tüm seçim ofislerimiz Rümelihisarüstü gibi çalışırlarsa kesin iktidar oluruz” dediği burayı örnek gösterdiği belirtiliyor. 

Açılışında CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum ve binlerce kişinin katıldığı mahalle temsilciliği, yaptığı organizasyonlarla da diğer seçim ofisleri arasından İstanbul’da öne çıkıyor. En son organize edilen anneler günü etkinliğine CHP Genel Sekreteri Bilhun Tamaylıgil, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile birlikte katılarak mahalledeki annelere karanfil dağıttılar. Bu organizasyon partililer ve Sarıyerliler tarafından da büyük beğeni toplamıştı.

Ev ev, sokak sokak, gezerek CHP’nin projelerini anlatıp tüm vatandaşlardan iktidar için oy istediklerini belirten Mahalle Temsilcisi Tezcan Çayoğlu, “Böyle bir örgüte sahip olmaktan gurur duyuyoruz. İktidar olmak için Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Herkesi 12 Haziran’da CHP’ye oy vermeye davet ediyoruz” dedi.

rumelihisartek_234402471.jpg

Bu haber toplam 6331 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT