Hibe minibüs Çamoluk’u karıştırdı

Hibe minibüs Çamoluk’u karıştırdı
Şükrü Genç'in hibe ettiği minibüsü Çamoluk Belediye Başkanı'nın satıp, kendine lüks maram aracı alması ortalığı karıştırdı.

Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çinici’nin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in Çamoluk Belediyesi’ne hibe ettiği sıfır kilometre Ford Minibüsü satıp yerine kendine lüks makam aracı alması Çamoluk’u karıştırdı.

Şebin Medya’nın haberine göre; Memleketi Giresun’a giden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Çamoluk Bal Festivali’nde söz vererek,  Çamoluk Belediyesi’ne sıfır kilometre Ford Minibüs hibe etti. Ancak, Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çinici'nin, bu minibüsü satarak, yerine kendine lüks bir makam aracı alması Çamoluk’luların tepkisine neden oldu.

minibus_710056816.jpg

Hibe minibüsün satılmasına tepki gösteren Çamoluk CHP İlçe Teşkilatı, konuyla ilgili aynı siteye açıklama yaptı. İlçe Başkanı Mustafa Tatar yaptığı açıklamada, "Çamoluk Bal festivalinin 18.sinde Çamoluk'a gelerek bir adet minibüs hibe etmeyi taahhüt eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, 19. Çamoluk Bal festivalinde, sıfır km. Ford Minibüs alarak bu taahhüdünü yerine getirdi. Fakat Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çinici'nin, hiç kimseye danışmadan bu aracı satarak makam aracı olarak kullanılmak üzere lüks bir araç aldı. Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çinici'nin hiç kimseye danışmadan hibe minibüsü satarak lüks araç almasına CHP Çamoluk İlçe teşkilatından ve halkımızdan tepki yağıyor. Çamoluk halkı "Minibüs'ün halkın hizmetinde ya da Alucra'ya Diyaliz hastalarını taşımak için kullanılabilecek nitelikte olduğunu fakat Belediye Başkanının kendi rahatı için sattı. Araç teslimden bir hafta sonra satılması yanlış bir uygulamadır. En azından bizlere siyasi parti olarak danışabilirdi. Bizler Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'e iletirdik. Başka bir araç değişikliği isterdik. Satılan araçta Sarıyer Belediyesi’nin logosu vardı. Yeni alınan araçta bu logo olmayacak, hediye araç satılır mı? Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'i Çamoluk'ta ağırlayan Çamoluk CHP İlçe Teşkilatımız, Belediye Başkanı Çinici’nin, neden acele olarak, hediye aracın satışı ile ilgili kamuoyuna açıklama yapmasını istiyoruz." dedi.

Bu haber toplam 4724 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT