Her yaptığı incelenecek

Her yaptığı incelenecek
Sarıyer Manşet Gazetesi’nin avukatı Yaşar Ağsu, Gazinocu Kamber Doğan’ın belediye ile ilişkilerinin incelenmesi gerektiğini söyledi.

Sarıyer Manşet Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Vedat Özdemir ve İmtiyaz Sahibi Ömer Canıbeyaz ile Gazinocu Kamber Doğan arasındaki davanın ilk duruşması Sarıyer 1. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde yapıldı. Sarıyer Manşet Gazetesi’nin avukatı Yaşar Ağsu mahkemede Gazinocu Kamber Doğan’ın belediye ile ilişkilerinin incelenmesi gerektiğini söyledi.

Hatırlanacağı gibi Sarıyer Manşet Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Vedat Özdemir, “Gazinocu Kamber Doğan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in danışmanı mı?” başlıklı köşe yazısı yazmıştı. Ancak Kamber Doğan basın özgürlüğü çerçevesinde yazılmış ve tamamen yoruma ve belgelere dayalı olan bu köşe yazısının gerçeği yansıtmadığını belirterek avukatları aracılığı ile Vedat Özdemir ve Ömer Canıbeyaz’a 5000 TL tazminat davası açmıştı. Davanın ilk duruşması Sarıyer 1. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde yapıldı.

Avukat Yaşar Ağsu: Yazıdaki her şey belgeli
Özdemir ve Canıbeyaz’in avukatı Yaşar Ağsu, mahkemeye sunduğu savunmada söz konusu yazıda, “Yalan, yanlış ve eksik” hiçbir bilginin olmadığını iddiaların tamamının tanık ve belgelerle açıklanabileceğini belirtti.

Belediyenin kamera kayıtları incelensin
Yazıda yer alan iddialar ile ilgili; Kamber Doğan’ın Şükrü Genç’i kendisinin aday yaptığını söylediğine dair tanıkların olduğunu ve bu tanıkların dinlenebileceğini belirten Ağsu, vaktinin çoğunun belediyede geçirdiğine dair Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in başkan olduktan sonraki belediye kamera kayıtlarının incelenmesi gerektiğini ve elimizdeki fotoğraflarla belgeleyebileceklerini söyledi. Ağsu, Sarıyer Spor Kulübü’nün oğlu Cemal Doğan’a borçlu olduğu iddiaları için de Sarıyer Spor Kulübü’nün muhasebe kayıtları ve son kongre tutanaklarının incelenmesini istedi.

Ağsu, ayrıca Kamber Doğan’ın Sarıyer Belediyesi ile ilgili devam eden soruşturmada adının geçip geçmediği, bu davada şüpheli olarak dinlenen Ajda Pekkan’ın ifadesinde isminin geçip geçmediğinin de araştırılmasını istedi.

İhale alan firma yetkilileri ile telefon görüşmeleri incelensin
Ağsu ayrıca; Kamber Doğan’ın Belediye Başkanı Şükrü Genç ve belediyede ihale alan firma sahipleri ile arasında telefon görüşmelerinin olup olmadığının araştırılması içinde savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti.

Duruşma 5 Ekim 2011 günü saat 11.30’a ertelendi.

Doğan, Genç’in danışmanı mı?

Kamber Doğan'dan açıklama

Bu haber toplam 1464 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT