Her gün 1 mahalleyi konuk ediyor

Her gün 1 mahalleyi konuk ediyor
Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir mahalleden 100’ün üstünde vatandaşı iftarda ağırlayan Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, ayrıca her gür bir aileye de konuk oluyor.

Göreve başladığı günden bu yana yaptığı çalışmalar ve sosyal yardımlarla ilçeye farklı bir hizmet anlayışı getiren Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Ramazan ayı ile ilgili de çok önemli bir çalışma başlattı. Her gün farklı bir mahalle için iftar organizasyonu düzenleyen Kaymakam Karaman, muhtarlarıyla birlikte ihtiyaç sahibi en az 100 vatandaşı ağırlıyor. Muhtarların mahallerinde belirledikleri vatandaşları İstanbul Boğazı’nın önemli mekânlarından biri olan Oba Restaurant’ta konuk eden Kaymakam Karaman, burada hem vatandaşlarla birlikte iftar yapıyor, hem de sıkıntılarını dinliyor.

İhtiyaç sahiplerini de unutmadı
Öte yandan Sarıyer Kaymakamlığı bu Ramazan'da ihtiyaç sahiplerini de unutmadı. Ramazan ayı boyunca her mahalleden ihtiyaç sahibi olan 15-20 aileye 200 TL maddi yardımda bulunan Kaymakam Karaman, ayrıca her gün farklı bir eve de konuk olarak sorunları dinliyor.

Sarıyer Kaymakamlığı’nın Ramazan ayı programıyla ilgili Sarıyer Manşet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vedat Özdemir’e bilgi veren Kaymakam Karaman, 'İmkânlarımız ölçüsünde vatandaşlarımıza sahip çıkmaya çalışıyoruz. Devletimiz bu konuda tüm imkanları ve iyi niyetiyle vatandaşlarımızın yanında. Ülkemiz çok büyük ve güçlü bir ülkedir, vatandaşlarına sahip çıkan ve değer veren bir ülkedir. Kaymakamlık olarak Ramazan ayında vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Her gün ayrı bir mahalle için iftar programımız var. Muhtarlarımızın belirlediği vatandaşlarımızla birlikte orucumuzu açıyoruz. Yine birçok mahallemizde yardıma ihtiyacı olan ailelerimiz var. Muhtarlarımızın da önerdiği bu ailelerimize yardımda bulunuyoruz. Ayrıca yine her gün ayrı bir aileye konuk oluyoruz” dedi.

Kaymakam Karaman, 17 Ağustos’ta Sarıyer’deki şehit yakınlarına ve İzzet Baysal Huzurevi’ndeki yaşlılarımıza Oba Restoran’da bir iftar verecek.

Bu haber toplam 1225 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT