Her evden 1 oy istiyoruz

Her evden 1 oy istiyoruz
12 Haziran genel seçimlerine sayılı günler kala BBP Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Koç ve milletvekili adayları Sarıyer Manşet'e konuştular.

İlçe başkanı Hüseyin Koç, "Ülkemizin geleceği için milletimizi ‘Bize Her Evden 1 oy’ kampanyasına davet ediyoruz” dedi.

BBP’nin Türkiye’nin kendi öz değeri olduğunu belirten Başkan Koç, “Milletin değerleriyle bütünleşen, millet varsa biz varız diyen bir Büyük Birlik Partisi var. BBP bütün İslam coğrafyasını, bütün yurtdışındaki Müslümanları kucaklıyor. BBP insanların inançlarını en iyi yaşatabilecek bir siyasi oluşumdur” dedi.

BBP’nin Kalkınan Anadolu Projesi
Türkiye için önemli projelerinden bahseden Koç, “Bizim çılgınlıkla yapacak işlerimiz yok. Anadolu insanımız kalkındığı zaman biz çılgınca sevinmiş oluruz. Bizim hedefimiz Anadolu insanının yüzünün gülmesi, doğduğu yerde yaşasın, orda üretsin, orda çoğalsın ve büyükşehirlere gelerek yok olmasınlar. Bizim için Anadolu projesinin Türkiye’ye en büyük katkısı hayvancılık ve tarımın gelişmesi olacaktır. Biz bugün buğday tohumumuzu İsrail’den alıyoruz. Biz başka ülkeye muhtaç olmayalım, bizim coğrafyamız, enerjimiz bizi besleyecek konumda diyoruz. Sulama kanalları, turizm, hayvancılık açısından zenginleştirilecek, az parayla çok iş yaparak Türkiye’nin hayati önem taşıyan bir projesi olacak” dedi.



Adaylarımız Sarıyer’in sorunlarını çok iyi biliyor
Milletvekili adaylarıyla ilgili de konuşan Hüseyin Koç, “Sarıyer’de mülkiyet sorunu var. Sarıyer’i en iyi bilen Sarıyer’de yaşayandır. Sarıyer’de yaşayan milletvekilimiz Sarıyerlinin her sorununu bilir çünkü onunla yaşıyor. Bunları bilen birileri olarakda bu kardeşlerimizi biz milletvekili adayı yaptık. Sarıyer’e hizmet noktasında, aynı zamanda Türkiye’ye hizmet noktasında Anadolu halkını en iyi temsil edecek vasıflara sahip kişilerdir” diye konuştu.

Logomuzun manası milletimiz için çok büyük
Parti logosunun Türk milleti için çok büyük anlam teşkil ettiğini belirten Koç, "BBP’nin logosu mana bakımından da büyük, şekil bakımından da güzel. Güller gülü efendimiz peygamberimizi temsil ediyor. Onun her bir yaprağı her milletten insanlığı kucaklar. Sevgililer sevgilisi efendimiz ümmetim demiş. Gül de O’nu temsil ettiğine göre bu açıklama bizim için çok kıymetlidir. Hilal’e gelince. Dünya’da İslam coğrafyasında tüm ülkelerin bayraklarında hilal vardır. Bizim inancımıza göre hilalde Allah’ın ismi vardır. Onun için onun her zaman yüce olması gerekir ve bizim ecdadımız da hilali en güzel yerde temsil etmişlerdir. Hilal ile gül bir araya gelmiş BBP’nin amblemi olmuş. Hem BBP’nin kurucu rahmetli liderimiz inancıyla, kişiliğiyle yaşantısıyla Anadolu’yu temsil etti, duruşuyla bir adam gibi adamlığı temsil etti “dedi.

Herkesi ‘Her evden bir oy’ kampanyamıza davet ediyoruz
BBP iktidar olduğu taktirde kesinlikle asgari ücretle çalışan vatandaşımızdan ne kesinti ne de vergi alınmayacak. Ezilen hep Anadolu çocukları, vergi de alınan Anadolu çocukları bunun bedelini de yine onlar ödüyor. Terörde şehit olan çocukların yüzde 99’u hep Anadolu çocuğudur. Yalılardan, villalardan bir cenaze gördünüz mü? Çünkü onların bir eli balda, bir eli yağda. Bu milletin katma değerini Anadolu insanı üretiyor, bedelini yine onlar ödüyor. Hiçbir Türk vatandaşının bir kılına zarar gelmesini biz tasvip etmeyiz. Onun için vatandaşlarımızı BBP’ye her evden 1 oy kampanyasına davet ediyoruz. Terörün durması, ülkemizin geleceği için desteklerini bekliyoruz.



BBP’nin milletvekili adayları ise seçmene böyle seslendi:

Kenan Helvalı: Bizde çılgın değil gerçek projeler var

Neden BBP sorusuna: “BBP bana göre Nizam-ı Alem davasında milletin devlete uzanan temiz elleri, en derin tarihin en derin milletin çelikleşmiş iradesi. Tam bağımsız güçlü bir Türkiye idealinin tek adresi, Türk-İslam ülküsünün tek temsilcisidir” diyen Kenan Helvacı “Rahmetli liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’na bir vefa borcum olduğundan, bu millet aşkına gönül veren birisi olarak kendimi burada buldum. İstanbul’un genelinde mülkiyet problemi yaşanırken bu çılgın projeler hayalden öteye gitmez.  Bizde çılgın değil gerçek projeler var Kalkınan Anadolu Projesi ile Tokat, Erzurum, Erzincan, Sivas’ı kapsayacak bir kanal yaptıracağız. Bu kanal ile oradaki hayvancılığımız artacak. İsrail’den tohum almayacağız kendi ekonomimizi güçlendireceğiz. Bunun neticesinde barajlar kurularak buradan elektrik elde edilecek. Bunlar Türkiye için çok büyük sermaye. Bizi hep yurtdışına bağımlı yaptılar. Yer altı zenginliklerimizi en iyi şekilde kullanmamız gerekiyor. Tahmini 10 -12 milyar dolarlık bir proje. Bu proje tüm Anadolu’yu komple kapsıyor. Bu projeyle hayata hayat katmış olacağız. Terörü bitirmek için tek adres BBP’dir." dedi.

Birol Uçar: Tam bağımsız bir Türkiye için
BBP’nin kuruluşuyla birlikte partide yer aldığını belirten Birol Uçar, “Hüseyin Koç beyden önceki Sarıyer İlçe Başkanıydım. İl yönetim Kurulu Üyeliği görevindeyim. Muhsin Yazıcıoğlu’nu kaybettikten sonra şuurumuz çok daha fazla arttı. Güvenilir, özgür, refah içinde tam bağımsız bir Türkiye hayal ediyoruz. Başı açık olan ile kapalı olanın aynı okulda, aynı ortamda kavgasız birlikte yaşamasını istiyoruz. İnançları yüzünden insanların öldürülmesini istemiyoruz. Güvenlik birinci hedefimizdir. Güvenlik sorunu ortadan kalkmadığı sürece bağımsızlığın tam olarak yerine gelmeyeceğini düşünüyorum. Güvenliği sağlamak için PKK denen illeti kurutacağız. 6 ayda PKK’yı bitireceğiz, 1 yılda insanlara unutturacağız. Hedefimiz budur. İnsanları kutuplara ayırmayacağız” diye konuştu. 

Asım Deniz: BBP Türkiye Cumhuriyeti’nin sigortasıdır
Kurulduğu günden bu yana BBP’ye destek verdiğini ve Muhsin Yazıcıoğlu’na yürekten bağlı olduğunu söyleyen Asım Deniz, “BBP Türk-İslam birliğinin gerçekleşmesi adına sürekli atılımlar yapan bir partidir. BBP hiçbir zaman Türkiye’de iktidar olmamıştır ama ülkede özgün bir ağırlığı vardır. Hiçbir partinin dillendirmediği konuları BBP her şeyi göze alarak her zaman kötünün karşısında, iyinin yanında durarak dillendirmiştir. Bu seçimlerde biz Meclis’e gireceğimize inancımız tam. Kötü bir süreçten geçiyoruz. BBP bu dönem mutlaka mecliste olmalıdır. Çünkü seçimlerden sonra aksi bir durum hakikaten dönüşü olmayan hatalara sebebiyet verebilir onun için biz halkımızdan destek istiyoruz. BBP Türkiye Cumhuriyeti’nin sigortasıdır ”dedi.

Bu haber toplam 2700 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT