Halk Eğitimde yılsonu sergisi

Halk Eğitimde yılsonu sergisi
Sarıyer Halk Eğitim Merkezi geleneksel yılsonu sergisi açıldı. Kursiyerlerin el emekleri görücüye çıktı.

Sarıyer Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce Yaygın Eğitim alanında açılan “Mesleki – Beceri ve Sosyal – Kültürel Kursların Yıl Sonu Etkinlikleri ve Sergi Töreni”  Sarıyer Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Serginin açılışına Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin, İlçe Spor Müdürü Namık Şişman, İlçe Tarım Müdürü Yavuz Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber ve çok sayıda kişi katıldı.



Açılış konuşmasında Sarıyer Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 2011-2012 Eğitim ve öğretim yılında 74 branş 480 kursta 9730 kursiyerin eğitim gördüğünü belirten İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Çelik, “Sarıyer’de göreve başladığım günden itibaren halk eğitim merkezinde yürüttüğümüz faaliyetlerle bilgi, beceriye sahip insan yetiştirmenin anlam ve önemini kavrayan kurumumuz hizmet vermektedir. Kurumumuz bünyesinde yürütülen projeler kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürümüzün de çok büyük destekleriyle görevlerimizi titizlikle yürüterek vatandaşlarımızın eğitimlerini tamamlaması yolunda çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmekteyiz. 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı geleneksel yılsonu sergimize katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Belediye Başkanı Şükrü Genç ve İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız da yaptıkları konuşmalarda öğretmen ve kursiyerleri tebrik ettiler.



Sarıyer Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı halk oyunları ekibinin Erzurum yöresine ait sergilediği “Erzurum Barı” folklor gösterisi izleyenler tarafından büyük bir beğeni topladı. 

Konuşma ve gösterilerden sonra serginin açılışı gerçekleştirildi. Sergi 27 Haziran 2012 Çarşamba gününe kadar ziyaretçilere açık kalacak.









Bu haber toplam 5361 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT