Halil Canarıkan'dan Şükrü Genç'e cemevi önerisi

Halil Canarıkan'dan Şükrü Genç'e cemevi önerisi
AK Parti İBB ve Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Halil Canarıkan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in 4,5 yıldır Alevileri oyaladığını belirtti.

 

AK Parti İBB ve Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Halil Canarıkan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in 4,5 yıldır Alevileri oyaladığını belirterek, “Maceraya girmesin. Ya Demirciköy’de yapılmış olan Kültür Merkezi’ni ya da Reşitpaşa’daki Meyyali Restoran’ın olduğu alanı Alevi vatandaşlarımıza tahsis etsin. AK Parti olarak gerekli tüm desteği vermeye hazırız” dedi. 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in Sarıyer’de yaşayan binlerce Alevi vatandaşı Cemevi konusunda 4,5 yıldır oyaladığını belirten Canarıkan, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Belediye başkanı ve CHP’nin Alevi vatandaşları sadece oy deposu olarak gördüğünü vurgulayan Canarıkan, "4,5 yıldır yapamadığı Cemevi için şimdi macera aramanın peşine düşmüş. Cumhuriyet Mahallesi’nde plansız-programsız bir girişimde bulunmaya çalışıyor. Yarın, öbür gün bir müdahale olduğu zamanda ‘Halil Canarıkan, Hüseyin Özdemir ya da Büyükşehir beni engelliyor’ deyip kendi beceriksizliğini bize yüklemeye çalışacak. Alevi vatandaşlarımız Şükrü Genç’in bu oyununa gelmesinler. Belediye başkanı Cemevi yapmak istemiyor ve samimi değil. Biz kendisine önerdik Reşitpaşa’daki Meyyali’nin olduğu araziyi Katarlı işadamlarına pazarlayacağına burada Cemevi yapsın. Ya da kendi CHP’li meclis üyeleri de önerdi, Demirciköy’deki Kültür Merkezi’ni Cemevi olarak Alevi vatandaşlarımıza tahsis etsin. Biz Cemevi için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Burayı neden Alevi vatandaşlarımıza çok görüyor yoksa başkasına mı söz verdi” dedi.

6559.jpg (668×289)

Bu haber toplam 5251 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum