Haftanın en kazançlı takımı: Bahçeköyspor

Haftanın en kazançlı takımı: Bahçeköyspor
Bahçeköy, grupta sonuncu olan Eroğlu’nu kötü bir oyun sergilemesine rağmen 2-1 yenerek haftayı lider kapattı.

Öte yandan ikinci ve üçüncü sıradaki rakipleri karşılaşmaları berabere bitirince, Bahçeköy haftanın en karlı takımı oldu.

Bahçeköy Orman Fakültesi Sahası’nda yapılan maçta, genel olarak iyi bir oyun sergileyemeyen Bahçeköy, kalecisi Murat’ın bir penaltı kurtardığı maçta, zorda olsa 2-1 kazanmasını bildi.

Maçın başlamasıyla birlikte, rakibi karşısında etkili olmaya başlayan Bahçeköy, ilk yarıda çok sayıda gol fırsatından faydalanamadı. 30 dk. kaptan Sermet’in kafasıyla 1-0 öne geçen Bahçeköy, aynı şekilde yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.

Eroğlu,ikinci yarıya daha iyi başlayan takımdı. Nitekim ilk yarı rakip kaleye gidemeyen Eroğlu, Bahçeköy kalesinde tehlikeli olmaya başladı. Bahçeköy, ikinci yarı dağınık bir görüntü çizerken, Eroğlu iyi oyununun karşılığını penaltı kazanarak , golle süslemek istedi. Bahçeköy kalecisi Murat, penaltıyı kurtararak rakibinin umutlarını kırdı. Bahçeköy, ikinci yarının  ortalarında Hakan’ın ayağından ikinci golü attı. 2-0  Eroğlu, bu gole 5 dk. sonra cevap verdi. 2-1
Bahçeköy’e oranla daha istekli oynayan Eroğlu, golden sonra da iyi oyununu sürdürse de beraberlik için yeterli olmadı. Bahçeköy, iyi oynamamasına rağmen, zor geçen bu maçı kazanarak puanını 30’a çıkardı. İkinci sıradaki  Şafak Spor ile  üçüncü sıradaki Ataköy Çobançeşme’nin  rakipleriyle berabere  kalması, Bahçeköy’ü bu haftanın en kazançlı takımı yaptı. Bahçeköy, 11 Aralık 2011 pazar günü Rumeli Hisar ile oynayacak.

Bu haber toplam 1659 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT