Gündü'den disiplin açıklaması

Gündü'den disiplin açıklaması
Yolsuzluğa karşı çıktığım için disipline verilmek benim için bir şereftir...

Sarıyer Belediyesi’nin Eczacıbaşı’na rant sağlandığı yönündeki iddialarla ilgili “Rant oyununun içinde değiliz” açıklamalarıyla gündeme gelen ve ardından ilçe yönetimi tarafından disipline verilen CHP Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı Zeki Gündü’den açıklama geldi. Açıklamasında; “Yolsuzluğa karşı çıktığım için disipline verilmek benim için bir şereftir” diyen Gündü, “Rant için siyaset yapan mimar, mühendis ve müteahhitleri partimizde barındırmadık ve hiçbir zaman barındırmayacağız” ifadelerini kullandı.

İşte Gündü’den gelen o açıklama
Böyle bir şeyi sizden öğreniyorum, benim haberim yok. Benim hakkımda verilecek karar nasıl bana bildirilmez? Devletimiz bile teröristi yargının önüne çıkarıp yargılıyor, benim ifademe başvurmadan aleyhimde nasıl karar alınır? Asıl bunu yapanlar disiplin suçu işliyor. Disiplin hiç de benim için önemli değil, partim varolsun, partime canım feda olsun. Bunu yapanlar bu partiyi bilmiyorlar, suçlarını örtbas ediyorlar yani yangından mal kaçırıyorlar.

Öncelikle yolsuzluğa karşı çıktığım için disipline verilmek benim için bir şereftir. Kamuoyundan da bilindiği üzere Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da tüm Türkiye genelinde yolsuzlukla mücadele konusu üzerinde hassasiyetle durmakta ve büyük bir mücadeleyi başlatmış bulunmaktadır. Çünkü partimizin çizgisi bunu gerektiriyor. Partimizi şaibe altına sokacak hiçbir konuya göz yumamazdık, sessiz kalamazdık.

Partimiz büyük ve köklü bir partidir. Rant için siyaset yapanları içinde barındırmaz. Buna karşı çıkmak ise partililik görevimizdir. CHP Cumhuriyeti kuran partidir, bu tip durumlara karşı çıkmak bizim asli görevimizdir. Yetkili organlarımızın gereğini yapmalarını tüm Sarıyer CHP üyeleri olarak bekliyoruz.

Rant için siyaset yapan mimar, mühendis ve müteahhitleri partimizde barındırmadık ve hiçbir zaman barındırmayacağız. Bu konuda partimiz yetkili kurullarına olan güvenim tamdır. Yolsuzluk karşısında olan ve beni destekleyen tüm partililerimize saygı ve sevgilerimi sunarım… 

Tüm halkımızı saygıyla selamlıyorum…
Zeki GÜNDÜ

Bu haber toplam 1561 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
4 Yorum