​Gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı

​Gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Belediyesi'nde zabıta olarak çalışan Selami Aydın vefat etti.

Geçirdiği kalp ameliyatı sonucu hayatını kaybeden Sarıyer Belediyesi’nin sevilen personeli Selami Aydın binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninden sonra gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Sarıyer Belediyesi’nde zabıta olarak çalışan aynı zamanda eski Belediye Başkan Yardımcısı Erol Aydın’ın da yeğeni olan Selami Aydın için Sarıyer Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı, Sivas eski Milletvekili Selami Uzun, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, SASİDER Başkanı Ali Genç, Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri, Sarıyer mahalle muhtarları, STK ve dernek yöneticileri, mesai arkadaşları ve çok sayıda seveni katıldı.

selami-aydin-001.jpg

Çevresinde oldukça sevilen Selami Aydın'ın cenaze töreni şimdiye kadar Sarıyer'deki en kalabalık cenaze törenlerinden biri olarak dikkat çekti. Cemaat, Sarıyer Merkez Camii'nin avlusuna sığmayınca cenaze namazı Sarıyer Spor Kulubü lokalinin yan tarafındaki geniş alanda kılındı. Aydın’ın naaşı sevenlerinin omzunda Sarıyer Merkez Mezarlığı’na götürülerek toprağa verildi. 

Sarıyer Manşet Gazetesi olarak Selami Aydın’a Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Bu haber toplam 18576 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
3 Yorum