Görkemli kutlamayla karşılandılar

Görkemli kutlamayla karşılandılar
Şampiyon olarak 2.Lig'e yükselen Sarıyer Belediye Spor Bayan Voleybol Takımı Sarıyer’e dönüşte görkemli bir kutlamayla karşılandı.

Ankara’da gerçekleştirilen Bayanlar Voleybol 2. Ligi’ne yükselme maçlarının tümünü kazanarak şampiyon olan Sarıyer Belediye Spor Bayan Voleybol Takımı Sarıyer’e dönüşte görkemli bir kutlamayla karşılandı.

Elde ettiği başarı ile yeni sezonda Bayanlar Voleybol 2. Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanan bayan voleybol takımını Maslak’taki Ordu Evi’nin önünde karşılayan coşkulu kalabalık şampiyon voleybolculara ve teknik ekibe sevgi gösterilerinde bulundu.



Voleybolcuları konvoy halinde karşılayan kalabalık, takıma Sarıyer Meydanı’na kadar eşlik etti. Halk oyunları gösterileri ve Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Lisesi Bando Takımı’nın gösterileri ile şampiyonluğu kutlayan Boğazın Sultanları şampiyonluğu bütün Sarıyerlilere armağan etti.

Oyuncular ve teknik ekibi başarılarından dolayı tebrik ederek çiçek veren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, geçtiğimiz yıl her şeyiyle sıfırdan bir takım yaratarak bugünlere geldiklerini vurgulayarak, “Oyuncularımız, teknik ekibimiz ve yöneticilerimiz bizi mahcup etmeyerek bugün önemli bir başarıya ulaştılar ve bizleri onurlandırdılar, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.



Vatandaşların ilgisinden ve kutlamalardan memnun olan bayan voleybolcular, Teknik Direktör Tolga Saral ile Sarıyer Belediye Spor Başkanı ve Spordan Sorumlu Belediye Başkan Danışmanı Ali Ergenç, başarılarının ikinci ligde de süreceğinin sözünü verdiler.

Kutlamalara kalabalık bir vatandaş topluluğunun yanı sıra Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, belediyenin birim müdürleri ile çok sayıda sivil toplum kuruluşunun temsilcileri de katıldı.





Bu haber toplam 2505 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT