Gönül elçisi oldu

Gönül elçisi oldu
Kaymakam’ın eşinden Huzurevi ve Zihinsel Engelliler Okuluna ziyaret

 

Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman’ın eşi Zeynep Karaman, “Gönül Elçileri Projesi” kapsamında Şehit Üsteğmen Ali Büyükdicle Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ve İzzet Baysal Huzurevi’ni ziyaret etti.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın koordinasyonunda hayata geçirilen "Gönül Elçileri" projesi kapsamında Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman’ın eşi Zeynep Karaman, Şehit Üsteğmen Ali Büyükdicle Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ve İzzet Baysal Huzurevi’ni ziyaret etti. Zeynep Karaman’a AK Parti Belediye Meclis Üyesi Meral Yalçınkaya, İlçe Nüfus Müdürü Sevgi Arıkan, İlçe Sağlık Müdürü Asuman Kerem, Sarıyer Kaymakamı Özel Kalem Müdiresi Gönül İller ve çok sayıdaki kişi eşlik etti.

gonulelcisi-(2).jpg
 
İlk olarak Reşitpaşa’daki Şehit Üsteğmen Ali Büyükdicle Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret eden Karaman, burada engelli çocukların hazırladıkları gösterileri izledi. Engelli öğrencilerle yakından ilgilenen Karaman, onların yaptıklar resimlere hayran kaldığını belirtti. Okul yöneticileriyle birlikte okulu da gezen Karaman okulun eksikleri hakkında da bilgi aldı. Okul adına bir öğrenci kendilerine verdiği destekten dolayı Zeynep Karaman’a bir buket çiçek vererek teşekkür etti.

gonulelcisi-(4).jpg
 
Zeynep Karaman daha sonra İzzet Baysal Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlılarla sohbet etti. Huzurevindeki yaşlılarla yakından ilgilenen ve sohbet eden Karaman kendilerinden bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Kendilerini ziyaret etmesinden mutlu olduklarını söyleyen huzurevi sakinleri Zeynep Karaman ve beraberindekilere teşekkür ettiler.
 
Yaşlı, genç, kadın, çocuk, engelli, şehit ailesi vb. her yönden yardıma muhtaç insanlara maddi manevi yardım etmek, yalnızlıklarına ortak olmak amacıyla hayata geçirilen "Gönül Elçileri Projesi” Türkiye genelinde uygulanmaktadır. 
 

gonulelcisi-(1).jpg

gonulelcisi-(3).jpg

gonulelcisi-(5).jpg

Bu haber toplam 8140 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum