Gençlik haftası başladı

Gençlik haftası başladı
Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nın 93.yılı ile Gençlik Haftası etkinlikleri, Sarıyer İlçe Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği organizasyonla başladı. Coşkulu başlayan etkinliklerde protokol horon oynayıp pasta kesti.

15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan “Gençlik Haftası” kutlamaları Sarıyer İlçe Spor Müdürlüğü’nün önünde düzenlenen törenle başladı. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe Kaymakam Ömer Karaman, Belediye Başkanvekili Hayati Kaptanoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin, Gençlik ve Spor Müdürü Namık Kemal Şişman ile daire ve okul müdürleri katıldı. Törende açılış konuşması yapan İlçe Spor Müdürü Namık Şişman gençlik haftasının önemine değindikten sonra ilçede yapılacak olan etkinliklerle ilgili de bilgi verdi.



Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Sarıyer Belediye Başkan Vekili Hayati Kaptanoğlu’nun da katılımıyla gerçekleşen kutlamalarda renkli görüntüler vardı. Protokol konuşmaları ve pasta kesimi ile başlayan etkinliklerde İstanbul birincisi olan Hüseyin Kalkavan Lisesi Horon ekibinin müthiş gösterisi törene katılanların beğenisini topladı. Protokolün de horona eşlik etmesi renkli görüntüler oluşturdu.



Kaymakam Karaman tarafından, halk oyunları yarışmasında horon dalında İstanbul birincisi olan Sarıyer Hüseyin Kalkavan Lisesi kız ekibi ve öğretmenlerine gösterileri öncesinde takdirnameleri verildi. Kaymakam Karaman ile Başkanvekili Kaptanoğlu, yaptıkları konuşmalarda, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'nın önemine vurgu yaparak, gençlere sporla ilgili önemli mesajlar verdiler.











Bu haber toplam 8431 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT