Genç’in koltuğu sallantıda!

Genç’in koltuğu sallantıda!
CHP İstanbul eski Milletvekili Çetin Soysal, Sarıyer ile ilgili düşüncelerini CHP genel merkezine taşıdı. CHP’nin sevilen ismi Soysal’ın ekibinde sürpriz isimler var.

CHP İstanbul eski Milletvekili Çetin Soysal’ın Sarıyer’den belediye başkan adayı olmak için bazı çalışmalar yaptığını ve ilçede partililer arasında görüş alışverişinde bulunduğunu daha önce de yazmıştık.  CHP tabanının büyük bir oranından olumlu yönde yanıt alan Soysal’ın çalışmalarına hız vererek,  Sarıyer ile ilgili düşüncelerini genel merkeze taşıdığı öğrenildi.


Soysal’ı destekleyenler arasında başkan yardımcıları da var
Aralarında belediye başkan yardımcıları olan ve Şükrü Genç’e yakınlığı ile de bilinen bazı isimlerin de Çetin Soysal’ın adını CHP Genel Merkezi’ne taşıdıkları hatta bu yönde rapor hazırladıkları konusunda da önemli bilgiler var. Bu kişilerin bazı partililere “Mahallelerde Çetin Soysal’ın adının konuşun. CHP’nin Sarıyer’i kaybetmek istemediğini bu yüzden aday değişikliğine gideceğini tüm partililere anlatın. Kamuoyu yoklamalarında Çetin beyin adı öne çıksın” dedikleri belirtiliyor. 

Ayazağa Soysal’ın elini güçlendirdi
Maslak, Ayazağa ve Huzur mahalleleri Sarıyer’e bağlanmadan önce, CHP Genel Merkezi tarafından yaptırılan 3 farklı ankette Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in parti oyunun 4-5 puan altına çıkması da aday değişikliği ihtimalini güçlendirdi. Özellikle Ayazağa’nın bağlanmasıyla CHP açısından daha da kritik bir duruma gelen Sarıyer’in ancak Çetin Soysal gibi popüler bir adayla kazanılabileceği düşünülüyor. Ve CHP genel merkezine bu yönde rapor sunulacağı da gelen bilgiler arasında.

 

Bu haber toplam 2667 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
16 Yorum