Genç Akademi Sarıyer programı başladı

Genç Akademi Sarıyer programı başladı
Sarıyer Gençlik Platformu ve Ak Parti Sarıyer Gençlik Kollarının Ortaklaşa Düzenlediği Genç Akademi Sarıyer Programı Başladı.

Sarıyer Gençlik Platformu ve Ak Parti Sarıyer Gençlik Kollarının ortaklaşa düzenlediği Genç Akademi Sarıyer programı 1. hafta etkinliği 5 Şubat günü Sarıyer gençliğinin yoğun katılımı ile gerçekleşti. 8 hafta 8 konuk olarak planlanan programın ilk haftasına tarihçi yazar Mustafa Armağan katıldı. Armağan, “Türkiye’nin yakın siyasi tarihi” konulu programı ile gençlerlebir araya geldi.

gencakademiic_553454155.jpg

Konu anlatımı sonunda soru cevap kısmına geçildiği zaman ise gençler akıllarındaki ve merak ettikleri sorulara cevap buldu. Program sonunda Mustafa Armağan'a çiçek takdim eden AK parti Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Turan "Diğer milletler, kendi tarihlerini pekâlâ bilmekte ve okumaktalar.
Türk Milletimizin geçmişinden ders alıp geleceğini görmesi için, bize eğitimli bir gençlik lazımdır. Temelinde cehalet, duvarlarında riya bulunmayan bir gençlik olmak zorundayız. Unutulmamalıdır ki, geleceğimize yön verecek, sahip olacak, kahramanlıklar yaşayacak ve yaşatacak olan gençlik bir grup veya takım gençliği değildir. Grupların ve şahsiyetlerin ebediliğine kani değiliz. Her şeyden üstün olan, her şeyden önce gelen bir Türkiye vardır. Biz bu kutlu vatan Türkiye’ye sahip olacak ışık tutacak Sarıyer Gençliği istiyoruz!" dedi.

Mustafa Armağan, programa katılan gençlerin heyecanını ve dinamizmini takdire şayan buldu. Böyle bir etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu haber toplam 1187 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT