Gazinocu Doğan yine kaybetti!

Gazinocu Doğan yine kaybetti!
CHP kurultayında sadece 1 oy alarak tarihe geçen Gazinocu Kamber Doğan bu kez de milletvekili aday listelerine giremedi.

Siyasi partilerin milletvekili adaylarını açıklanmasıyla birlikte kimileri kaybetti, kimileri listelerdeki yerini alarak büyük bir sevinç yaşadı. Tabi bu süreçte “Bir insan hep mi kaybeder kardeşim” denilecek cinsten hüsranlar da yaşandı. Aylardır adaylık için yoğun çaba harcayarak listelerin sonlarında bile yer alamayan bir Sarıyerli ise bunun en büyük örneği oldu. Aslında sürpriz olmadı, beklenen oldu ve 65. sıradan İstanbul 2. Bölgeden milletvekili aday adayı olarak başvuruda bulunan Gazinocu Kamber Doğan yine listeye giremedi.

Hep aday oldu ama hep kaybetti
Son bir yıl içerisinde önce kurultay delegesi olamayan, daha sonra Kemal Kılıçdaroğlu’nun listesine giremeyince parti meclis üyeliği için bağımsız aday olan Doğan, burada da sadece 1 oy alarak Sarıyer’in en kötü siyasetçisi olarak tarihe geçmişti. Doğan yılmadı, ümidini kesmedi, bu kez de İstanbul 2. Bölgeden 65. sıradan milletvekili aday adayı oldu. Ancak listelerin açıklanmasıyla yine hüsrana uğrayarak kaybedenlerin başını çekti.

Kılıçdaroğlu’nun istifasını istemişti
Son dönemde “İstanbul’da önseçim yapmadılar” diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin’in istifasını isteyen Doğan’ın tüm bu yenilgilerden sonra siyasetten çekilip çekilmeyeceğini ise zaman gösterecek.

Bir insan hep mi kaybeder kardeşim?
“Vekillik en çok Kamber abime yakışır” diyen sürpriz ortağı ile Zekeriyaköy’de inşaat işine girdiği ileri sürülen Kamber Doğan’ın bundan sonra nereye aday olacağı ise tüm CHP’liler arasında merak konusu oldu. “Bir insan hep mi kaybeder kardeşim” diyen çok sayıdaki CHP’liler “Daha ilçe başkanlığı var, belediye başkanlığı var, muhtarlık seçimi var.  Umudunu kesmesin elbette kader bir gün ona da gülecek” diyerek Doğan’a moral vermeye çalıştılar.

Bu haber toplam 5890 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum