Fırıncılar kahvaltıda buluştu

Fırıncılar kahvaltıda buluştu
Sarıyerli fırıncı esnafı, Sarıyer Belediyesi’nin düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.

Bahçeköy yolu üzerinde bulunan Korupark İstanbul’da gerçekleşen kahvaltılı toplantıya, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de katıldı. Fırıncıların sorunları ve çözüm yollarının masaya yatırıldığı kahvaltıda ilk sözü alan İstanbul Fırıncılar Odası Sarıyer Temsilcisi Yaşar Girgin, “İşlerimizin yoğunluğu dolayısıyla sayın başkanımızın iftar davetine icabet edememiştik fakat her fırsatta esnafla bir araya gelen, ziyaretlerini esirgemeyen ve sıkıntılarını yerinde dinleyen Başkan Şükrü Genç bizleri unutmayıp güzel bir kahvaltı sofrasında buluşmamıza vesile oldu. Sarıyerli fırıncılar olarak kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Girgin’in ardından söz alan İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Fahri Özer de başta Şükrü Genç olmak üzere Sarıyer Belediyesi yöneticilerine, İstanbul’un gözbebeği diye nitelendirdiği Sarıyerli fırıncılara verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti.

“Van depreminin ardından gösterdiğiniz dayanışmayı unutmayacağız”
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ise konuşmasında; özellikle Van’da meydana gelen deprem felaketinin ardından Sarıyer Belediyesi tarafından Kilyos Sosyal Tesisleri’nde ağırlanan depremzedeler için gösterdikleri dayanışma örneğini, yardım ve desteklerini hiçbir zaman unutmayacaklarının altını çizerek başladı. Amaçlarının; 400 bin Sarıyerliye, inanç, siyasi ve dünya görüşüne bakılmaksızın en iyi şekilde hizmet götürmek olduğunu ve bunun ancak esnafla dayanışma içinde çalışarak mümkün olabileceğine inandıklarını belirtti.

Başkan Şükrü Genç konuşmasının sonunda sözü kahvaltıya katılan esnafa bıraktı. Tek tek söz alan fırıncılar, büyük marketlerde yapılan ekmek satışının fırıncı esnafına büyük darbe vurduğu ve kalifiye eleman konusunda sıkıntı yaşadıkları konularında şikayetlerini dile getirdiler. Fırıncılar ayrıca, her konuda kendilerine destek olan ve ‘fırıncı dostu’ olarak nitelendirdikleri Başkan Yardımcısı Adnan Ayber’e, yaptığı adilane denetimler ve nezaketinden ötürü Sarıyer Belediyesi Zabıta Müdürü Semra Kartal’a ve piyasa şartlarına göre oldukça cüzi bir fiyata sunduğu portör muayene hizmeti için Sarıyer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü İrfan Binboğa’ya teşekkürlerini sundular.

Kahvaltı sonunda Başkan Genç, Sarıyer Belediyesi adına İstanbul Fırıncılar Odası Sarıyer Temsilcisi Yaşar Girgin’e gerek titiz çalışmaları, gerekse Van’dan gelen vatandaşlar için gösterdikleri takdire şayan dayanışma için teşekkür plaketi takdim ederken, Girgin de, hizmetlerinden ötürü Başkan Genç ve Başkan Yardımcısı Adnan Ayber’e birer teşekkür plaketi sundu.

Bu haber toplam 3195 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT