Evyap’ta Tanju fırtınası

Evyap’ta Tanju fırtınası
Avrupa Gol Kralı ve Altın Ayakkabı ödüllü Tanju Çolak, Özel Mürüvvet Evyap Koleji öğrencileriyle bir araya geldi.

Öğrenciler sordu Kral anlattı
Türk futbolunun efsanevi oyuncularından Avrupa Gol Kralı ve Altın Ayakkabı ödüllü Tanju Çolak, Özel Mürüvvet Evyap Koleji öğrencileriyle bir araya geldi. Zor sorularını yanıtladığı öğrencilerin getirdikleri formalarını da imzalayan Çolak, Evyap Koleji’nde tatlı bir anı bıraktı.

Okul Müdürü Kemal Pehlivan tarafından karşılanan Tanju Çolak söyleşi için konferans salonuna geçerken, Evyap Koleji’nin Spor Tesislerini de inceledi. Tesisleri çok beğendiğini söyleyen Çolak, konferans salonunda öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılandı. Başarılarla dolu biyografisi okunan, Çolak’ın akıllardan silinmeyen jeneriklik golleri de sinevizyonda bir kez daha gösterildi. Evyap’lı öğrencilerle beraber olmaktan mutluk duyduğunu belirterek kendisi için hazırlanan sinevizyonu çok beğendiği söyleyen Çolak, Evyap Okulları Genel Müdürü Kemal Pehlivan’a teşekkür etti.

evyaptanju4_169625817.jpg

Alex ve Emre’yi beğeniyorum, Arda ise yıldız değil
Öğrencilerle soru-cevap şeklinde sohbet eden Tanju Çolak, bir öğrencinin ‘Üç büyüklerde hangi futbolcuları beğeniyorsunuz’ sorusuna, Fenerbahçe’de Alex ve Emre, Galatasaray’da ise Baros ile Ayhan’ı beğendiğini, Arda’nın ise çok iyi sporcu olduğunu ama yıldız olamadığını belirtti.

Fenerbahçe’ye neden mi gittim?
Galatasaray’ı tuttuğunu söyleyen Çolak, öğrenciler tarafından büyük alkış alırken, 1991 yılında Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye nasıl transfer olduğunu anlattı, “Galatasaray’ın o dönem başkanlığını Alp Yalman yürütüyordu. Yalman ile Maslak Atlı Spor Kulübü’nde bir gün yemek yerken transferim gündeme geldi. Bana 3 milyar vereceğini söyleyerek ertesi gün kulüp binasına gelmemi söyledi. Kulüp binasına gittiğimde ise bana 2 milyar teklif ettiler. Yemekte konuşmamızı hatırlatınca ise bana dün dündür bugün bugündür dediler. Moralim bozuldu ve toplantıyı terk ettim. O sırada da Fenerbahçe bana 4,5 milyar teklif ediyordu ama ben Galatasaray’da oynamak istiyordum. Araya birçok insan girdi ama Yalman, bana kaptanım diyen insan telefonlarıma dahi çıkmadı. Ben de Fenerbahçe ile anlaştım.”

Söyleşi sonrasında öğrencilerin forma ve atkılarını imzalayan Çolak’a, Okul Müdürü Kemal Pehlivan çiçek takdim ederek teşekkür etti.

tanjuevyap2_967818567.jpg

tanjuevyap1_199019810.jpg



tanjuevyap3_685834871.jpg

Bu haber toplam 5049 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT