Evyap’lı öğrencilerden resim sergisi

Evyap’lı öğrencilerden resim sergisi
Özel Mürüvvet Evyap Koleji’nde okuyan öğrenciler yaptıkları resim ve el sanatları ile usta sanatçılara adeta taş çıkarttılar.

Özel Mürüvvet Evyap Koleji’nde okuyan lise bölümü öğrencilerinin yaptıkları birbirinden güzel resim ve el sanatları Sarıyer Kaymakamlığı’nın alt katındaki sergi salonunda görücüye çıktı. Çok sayıda eserin bulunduğu sergi Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Nüfus Müdürü Sevgi Arıkan, İlçe Tarım Müdürü Yavuz Acar ve Sarıyer Müftüsü İbrahim Gemici’nin katılımı ile gerçekleşti. Okul yönetimi, veli ve öğrencilerin de bulunduğu açılışta Okul Müdürü Ersin Sayar sergi ile ilgili bilgiler verdi.



Karaman: Evyap okulları Sarıyer’in gururu
Serginin açılış kurdelesini kesmeden önce kısa bir konuşma yapan Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman ise, “Sarıyer ilçesindeki bu çalışmaları biz hükümet konağında sergilerle beraber taçlandırmaya başladık. Okullarda açılan sergiler sadece o okula hitap ediyordu. Ama şimdi hükümet konağındaki sergi alanında tüm okullarımızın sergilerini Sarıyer halkıyla buluşturuyoruz. Evyap Okulları resim alanında çok başarılı bir okulumuzdur. Evyap Okulları son yıllarda hakikaten çok büyük bir çıkış yaptı. Dünya çapında dereceler aldılar. Kazandığı başarılar bizi ve Sarıyer’i gruplandırıyor. Özellikle kültür ve sanat alanında böyle farklılıklar göstermesi bir ilçe kaymakamı olarak benim de dikkatimi çekiyor ve bundan kıvanç duyuyorum” dedi. Kaymakam Karaman’ın konuşmasından sonra serginin açılışı gerçekleştirildi. Sergiyi gezen Karaman, öğrencilerle sohbet ederek yaptıkları resimlerle ilgili güzel yorumlar yaptı.



Birbirinden güzel resimlerin bulunduğu sergi 2 Mart Cuma Günü’ne kadar devam edecek...





Bu haber toplam 6329 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT