Evyap şampiyonlarını ödüllendirdi

Evyap şampiyonlarını ödüllendirdi
Özel Mürüvvet Evyap Okulları, ilçe, il, ülke ve uluslararası alanda, spor, sanat ve bilim dallarındaki çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi. Görkemli törende 98 öğrenci ödül aldı.

Kısa zamanda yakaladığı başarılarla adından söz ettiren Özel Mürüvvet Evyap Okulları, ilçe, il, ülke ve uluslararası alanda, spor, sanat ve bilim dallarındaki çeşitli yarışmalarda dereceye giren 98 öğrencisini ödüllendirdi. Görkemli ödül törenine Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman’ın yanı sıra Evyap Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Evyap, Yönetim Kurulu Üyeleri Nimet Evyap ve Mehmet Fethi Evyap, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin, İlçe Tarım Müdürü Yavuz Acar, İlçe Spor Müdürü Namık Şişman, Sarıyer Müftüsü İbrahim Gemici ve çok sayıda veli katıldı.



Ödül töreni öncesinde protokole yemek verildi. Daha sonra törenin yapılacağı salona geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende okul korosunun müzik gösterisi büyük beğeni topladı.  Okulun kurucularından olan Evyap Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nimet Evyap başarılarından dolayı öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik etti.



Okul Müdürü Ersin Sayar; “32 yarışmada 98 öğrencimiz başarı kazandı”
Okul Müdürü Ersin Sayar yaptığı açılış konuşmasında, 2008 yılında eğitim-öğretim hayatına başlayan Özel Mürüvvet Evyap Okulları’nın hedefinin, bilimi, sanatı, kültür ve sporu yaşamının bir parçası olarak benimseyen, pozitif düşünce olarak sayan, etkili iletişim kurabilen, özgüveni olan ve sorumluluğunun bilincinde topluma faydalı bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi. Sayar, “Bu hedefler doğrultusunda her gün daha iyiye ulaşma amacıyla gayret eden eğitim kadromuzun öncülüğünde bilim, sanat ve çevre alanlarında yapılan toplam 32 yarışmadan 98 farklı öğrencimiz başarılı olmuştur. Öğrencilerimiz kendilerine yakışan başarıları gösterip madalya, plaket ve kupaları okulumuza kazandırdılar. Mürüvvet Evyap Okulları olarak yönetim kurulumuzla birlikte öğrencilerimizi ödüllendirerek, onların başarılarını takdir ediyor aynı zamanda da bu ödül töreninin bundan sonra yarışmalara katılacak olan öğrencilerimizi teşvik edeceğini temenni ediyoruz. Hiçbir ticari ve ekonomik beklentisi olmadan, eğitim-öğretim düşüncesiyle ülkemize kazandırdıkları bu okuldan dolayı Evyap ailesinin değerli üyelerine teşekkürlerimizi arz ediyoruz” dedi.



Mehmet Evyap, “Bu başarı sizin için sadece yolun başlangıcı”
Kazandıkları başarılardan dolayın öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik eden Evyap Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Evyap, “Üç çocuk babası bir insan olarak ülkesine ve milletine hayırlı evlat sahibi olmak her şeyden değerli en önemli ödüldür. Başarılı bir insan olarak sizleri görmek aileleriniz için ikinci büyük ödüldür. Bugün sizlere verilecek ödüller esas hayattaki başarının ilk sinyalleri olan ödüller onların adeta bir habercisidir. Bunlar sadece yolun başlangıcı, aynı başarıları tüm hayatınız boyunca gerçekleştirmenizi diliyorum” dedi.



Milli Eğitim Müdürü; “Evyap Türkiye’de örnek bir okul oldu”
Konuşmasında Evyap okullarının kısa sürede yakaladığı büyük başarının ülkemiz için çok önemli olduğunun altını çizen İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin, “Bir buçuk yıldır Sarıyer’de görev yapıyorum. Ben de eski bir eğitimci olarak Evyap’ı Sarıyer’e gelmeden önce duyan, bilen ve takip eden biriydim. Ancak buraya geldikten sonra hiçbir ticari kaygı içerisinde olmadan bu milletin hizmetine sunulmuş bir okul ve bu okulda okul müdürleri, yöneticileri tecrübeli oturmuş bir öğretmen kadrosuna sahip. İstanbul’da hatta Türkiye’de hem fiziki yapısıyla hem de eğitim kalitesiyle örnek teşkil edebilecek bu güzel okulumuzu ben de destekliyorum. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyorum” diye konuştu.



Kaymakam Karaman, “Evyap’ın başarıları beni gururlandırıyor”
Evyap okullarının yakaladığı başarıyla hem ilçe hem de ülke adına gurur duyduğunu söyleyen Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, “Sarıyer’e tayinim çıktığında buranın birçok marka değerlerini olduğunu biliyorum. Özel okullarının da çok büyük yer teşkil ettiğini de göreve başladığımda öğrendim. Bunların içerisinde Evyap’ın ayrı bir yeri vardır. Bu yıl içerisinde dişiyle, tırnağıyla, çabalarıyla ortaya çıkan bu tablodan dolayı mutluluk duyuyorum. Eğitim yatırımların en hayırlısıdır. Bu ailenin buradan hiçbir beklentisi yok. Burada ülkeye yapılacak olan eğitim alanında bir katkıdan yola çıkılmıştır. O nedenle her türlü fedakarlık yapılmaktadır. Eğitim be öğretimde yaşanılan her başarıdan dolayı ayrıca bir gurur duymaktaydım. Bu başarılar bizi daha çok çalışmalarımızda heyecanlandırmaktadır. Her ay Evyap’tan bir başarı haberinin gelmesinden son derece mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol tarafından başarılı öğrencilere ödülleri verildi. Evyap Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Evyap, Azerbaycan'da düzenlenen 6. INEPO-EUROASIA Uluslararası Çevre Koruma Olimpiyatı’nda projeleriyle dünya birincisi olan Fatih Ege Özay ve Murat Uluç Akyüz’e birer adet dizüstü bilgisayar hediye etti.
























Bu haber toplam 13333 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT