EVYAP ilk mezunlarını verdi

EVYAP ilk mezunlarını verdi
Sarıyer'de üç yıl önce faaliyete geçen Özel Mürüvvet Evyap İlköğretim Okulu 2010-2011 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte ilk mezunlarını vermiş oldu.

Yeşillikler içerisindeki okul bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet yemeği ve törenine çok sayıda öğrenci velisi ve öğretmenler katıldı. Müzik öğretmeni Bige Öner ve arkadaşlarından oluşan müzik grubunun konseri geceye ayrı bir renk kattı. Okul Müdürü Nurettin Demirci, törende yaptığı konuşmada öğrencilere nasihatlerde bulundu. Demirci, mezunlara bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

Mezun olan öğrencilerden okul birincisi Barış Çarkçı, okulun mezuniyet kütüğüne ilk bröveyi çakmanın vermiş olduğu mutluluğu yaşadı. 8.sınıf danışman öğretmeni Haşim Kıran ise öğrencilerine son dersini yapmak için sahneye çıktı. Geleceğin mimarı olan gençlerden beklentilerinin büyük olduğunu söyleyen Kıran, bundan sonraki hayatlarında daha ciddi ve gayretli olmaları gerektiğini ve bunun için gereken alt yapının zaten okullarında kendilerine verildiğini vurguladı. Mezun olan 20 öğrencinin plaketlerini ailelerinin ellerinden almasıyla devam eden program, öğrencilerin mezuniyetlerini kep atarak kutlamaları ve volkan gösterisi ile sona erdi.

evyapmez1_441820298.jpg

Bu haber toplam 10833 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT