Eski muhtardan bomba açıklamalar

Eski muhtardan bomba açıklamalar
Fatih Sultan Mehmet Mahallesi eski Muhtarı Hulusi Ulucan, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in FSM’de sadece tabela değiştirip şov yaptığını söyledi.

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi eski Muhtarı Hulusi Ulucan, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in FSM’de sadece tabela değiştirip şov yaptığını, yeni dönem Muhtarı Osman Karaçam’ın ise basına verdiği demeçler ve izlediği politikalarla halkı yanılttığını söyledi.

Kendi muhtarlığı döneminde Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nin bir ismi dahi yokken ve Rumelihisarı Mahallesi’ne bağlı iken bu mahalleden ayrılarak yeni bir mahalle olarak kurulmasını, Büyük ve Küçük Armutlu olarak iki ayrı bölgeye ayrılmış olan bu mahallenin FSM olarak birliğinin sağlanmasının AK Parti’nin çalışmaları sonucunda olduğunu belirten Hulusi Ulucan, şimdiki Sarıyer Belediyesi’nin tabela değiştirmekten öteye gitmediğini söyledi. Ulucan, Muhtar Osman Karaçam’ı da halkı yanıltmaması konusunda uyardı.

Şükrü Genç tabelayı değiştirip şov yaptı
Sarıyer Belediyesi’nin kendi mahallelerine doğru dürüst hizmet götürmediğini Muhtar Osman Karaçam’ın yanlış beyanlarla halkı yanlış yönlendirdiğini söyleyen Ulucan, “Sayın Osman Karaçam Sarıyer İlçe belediyesi sayesinde mahallesinin hizmete doyduğunu söylüyor. Allah aşkına söylesin, Sayın Şükrü Genç mahalleye ne hizmeti verdi? Biz neden göremiyoruz? Bir kanal çalışması ile bir kaç yerde yapılan asfaltlama çalışmasını olağanüstü hizmet gibi gören muhtarımızın hizmet anlayışı işte bu. Açılışını yaptıkları bir Aşık Veysel Parkı var. Bu park daha önce Dumlupınar Parkı olarak zaten var olan bir parktı. Bu parkta bir iki tadilat yaparak ismini değiştirip bilmeyen insanlara bu parkı sıfırdan kendilerinin yaptığı izlenimini veriyorlar. Bu düpedüz halkı kandırmaktır. Bir tabelayı değiştirip şov yaptılar” dedi.

AK Parti’nin getirdiği hizmetleri unutamayız
Eski Muhtar Hulusi Ulucan açıklamalarına şöyle devam etti: ‘Ben size Ak Parti belediyesi döneminde sağlanan diğer hizmetleri de söyleyeyim. AK Parti’nin İlçe Belediyesi döneminde mahallemize kazandırılmış tam üç tane büyük park var. Mahallemize kazandırılmış olan bir emniyet binası var. Yine mahallemize kazandırılmış olan bir sağlık ocağı bulunmaktadır. Bunların dışında mahallenin sokaklarının yüzde yetmişi kadar muazzam bir oranda Yusuf Tülün döneminde asfaltlandı. Halkımızın ayakları AK Parti döneminde çamurdan kurtulmuştur. Mahalleye kurulan üç büyük trafo var. Yüzlerce eve verilen elektrik hatları var. Muhtarlık binasını kim yaptı? Muhtar Osman Karaçam unutabilir ancak, biz mahalleli olarak AK Parti’nin mahallemize getirdiği hizmetleri unutamayız. Şimdi ne yapılıyorsa teşekkür ederiz ama eski dönemin çeyreği bile olamaz”



Muhtar halkı yanıltıyor
Muhtar Oman Karaçam’ın mahalleden kopuk yaşadığını ve yanlış bir yol izlediğini belirten Ulucan, “Herkesin hakkını vermek gerekiyor. FSM halkı bu oyunları yutmaz. Bakın Yusuf Tülün döneminde mahallenin büyük çoğunluğuna doğalgaz geldi. Büyükşehir Belediyesi diğer sokaklardaki sorunu da çözdü. Arıtma tesisindeki koku sorunu yine Büyükşehir Belediyesi tarafından çözüldü. 4 tane mahalle rahat nefes almaya başladı. PTT kazandırıldı. Bu konuda da muhtar yanlış bilgi veriyor. Sayın muhtarımız galiba bu mahalle halkını cahil zannediyor. Bu halk bunları yemez muhtarım. Bu mahalle bu oyunlara gelmez” dedi.

Muhtar mı CHP üyesi mi?
Ulucan Karaçam’ın muhtarlığı bırakıp siyaset yapmaya çalıştığını söyleyerek, “Her partiye eşit mesafede durması gereken muhtarımız bakıyorum özellikle son zamanlarda adeta CHP’nin bir gönüllü üyesi gibi, tek başına bir CHP teşkilatı gibi çalışıyor. Bu yönde yanlış beyanatlar veriyor. Mahallede yaşayan ve diğer partileri destekleyen mahalle halkı da bu durumdan son zamanlarda çok rahatsızlık duymaya başladı” diye konuştu.

En iyi cevabı halk verecektir
Muhtarın AK Parti’yi mahallede rant sağlamakla suçladığına değinen Ulucan, “Bugün mahallenin mülkiyet sorununda mahkemelerde görülen davaları tek tek kazanmış bir İTÜ var. Ama İTÜ kazandığı davalara rağmen mahallede yıkımı başlatamadı. Hükümet halkı düşünüyor buna izin vermiyor. Bunları görmemiz lazım. Halkımız bu gerçekleri görüyor. Ve sandıkta en iyi cevabı verecektir. Ben eski muhtar olarak mahallemize hizmet getiren bütün şahıslara, siyasi partilere, kurumlara ve kanaat önderlerine hiç bir ayrımcılık yapmadan tek tek teşekkür etmeyi de bir borç biliyorum” dedi.

Bu haber toplam 9213 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
10 Yorum