Eski dostlar vefa gecesinde bir araya geldi

Eski dostlar vefa gecesinde bir araya geldi
AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Av. Nurettin Çelik’in öncülüğünde düzenlenen, “Birlik Beraberlik ve Vefa Gecesi’nde eski dostlar bir araya geldi.

vefaic1.jpg

AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Av. Nurettin Çelik öncülüğünde Salih Güzel, İsmail Bülbül ve Şems Çakıroğlu’nun da katkılarıyla Armoni Düğün Salonu’nda, “Birlik, Beraberlik ve Vefa Gecesi” düzenlendi. Yemekli geceye Milli Görüş kökenli çok sayıda kişi davet edildi. Yoğun katılımın olduğu geceye birlik ve beraberlik mesajları damga vururken, “AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy’a sonuna kadar destek” sözleri uzun süre alkışlandı. 

vefaic0.jpg

Nurettin Çelik: “Gün birlik günüdür”

AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Av. Nurettin Çelik büyük alkış alan birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında; “Sarıyer’de 2009’da bayrağı düşürdük, artık geçmiş geçmişte kaldı. Önümüzde 30 Mart çıkış yolu var. İnşallah 30 Mart akşamı o inen bayrağı yine layık olduğu yere dikeceğiz. Bugün birlik, beraberlik, kardeşlik günümüz olsun, gelin bugün araziye inip o bayrağı dikip Recep Tayyip Erdoğan’a hediye etme günümüz olsun. Problem ararsanız mutlaka bir şeyler bulursunuz. 30 Mart’a kadar arazide AK Parti’ye bir oy nasıl kazandırırım herkes bunun hesabını yapmalı. Gün, laf üretme, mazeret bulma zamanı değildir” dedi.


Çakıroğlu; “Davamızı başımızın üstünde tutacağız”  

Aday adaylarından Şems Çakıroğlu ise yaptığı kısa konuşmada, “48 gün sonra bir seçim geçireceğiz. Memleketimizin itibarının sınanacağı bir süreç için buradayız, bizler bu seçimde sadece belediye başkanı seçmeyeceğiz. Bizlerin hamuru dava denilen mefkurenin başımızın üstünde olduğu, onun dışında nefsimiz ve menfaatimiz adına ne varsa ayağımızın altına almak gerektiği şeklinde yoğrulduğu için 48 günlük süreçte hep beraber çalışacağız. AK Partili belediyeyi Sarıyer’e yeniden kazandıracağız” dedi. 

vefaic3.jpg
Sedat Özsoy: “Başbakana söz verdim, bunu sizlerle birlikte başaracağız”

Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Sedat Özsoy, birlik ve beraberlik için çok önemli mesajlar verdi. Özsoy, “Doğduğum, büyüdüğüm bu topraklara hizmet etmek için bu göreve talibim. Sarıyer’de okuyan çocuklara en iyi okulları yapmak, yolları, binaları en iyi şekilde yapmak, vatandaşlarımızı huzurlu bir şekilde yaşatmak için mücadele veriyoruz. Sabah namazıyla yola çıkıyoruz, gecenin geç saatlerine kadar vatandaşlarımızla iç içeyiz. Ben Sedat Özsoy olarak hayatımda verdiğim sözü yemedim. Bu yola çıkarken Başbakanımıza, İl Başkanımıza ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza Sarıyer’i kazanacağımıza dair söz verdim. Sarıyer’in 5 yılı hiçe geçti. Bakalım şimdi araziye çıkıp insanlara hangi yüzle ne anlatacaklar, büyük bir hazla bekliyorum. Belediyenin borcu gırtlağa dayanmış durumda. Biz belediyeciliği biliyoruz biz bunu sizlerle beraber başaracağız” diye konuştu.
 
Geceye; AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Şişli Belediye Başkan Adayı Mukadder Başeğmez, İl Yönetim Kurulu Üyesi Engin Güvenç, İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, İBB Meclis Üyesi Halil Canarıkan, Meclis Üyesi Hüseyin Coşgun, Fuat Bay, Mehmet Çakır, muhtarlar ve çok sayıda kişi katıldı. Gecenin sunuculuğunu Ramazan Yücel yaparken, Mukadder Başeğmez’in konuşması da büyük beğeni topladı.
 
vefaic5.jpg

İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Engin Güvenç de selamlama konuşması yaptı.
 
vefaic4.jpg
 
vefaic6.jpg

Bu haber toplam 10100 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum