Erkekliğe ilk adımını attı

Erkekliğe ilk adımını attı
AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi İsmail Bülbül’ün oğlu Salih Eren, İstanbul Tenis Kulübü’nde düzenlenen muhteşem sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı.

Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra Yeniçeri askerlerinin taşıdığı sünnet tahtı ile konukların bulunduğu alana gelen minik Salih misafirleri selamladı. Daha sonra eşiyle birlikte misafirlere kısa bir konuşma yapan İsmail Bülbül, böyle anlamlı bir günde kendisini yalnız bırakmayan ve mutluluğuna ortak olan dostlarına teşekkür etti. Görkemli sünnet düğününde tasavvuf müziği eşliğindeki Semazen gösterisi büyük beğeni topladı.



İstanbul Tenis Kulübü’ndeki Havuzbaşı’nda organize edilen görkemli sünnet düğününde Bülbül’ün dostları ve akrabalarının yanı sıra siyasetçilerde bir araya geldi. Düğüne Eski Milletvekili Selami Uzun, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, AK Parti Meclis Üyeleri Halil Canarıkan, Hüseyin Coşgun, Mehmet Çakır, Meral Yalçınkaya, CHP Meclis Üyeleri Erol Aydın ve Orhan Çoban, AK Parti İlçe Yöneticileri ile Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Turan katıldı. Sünnet düğününde bir araya gelen AK Parti ve CHP’li siyasetçiler bol bol Sarıyer siyaseti üzerine de sohbet etme imkânı buldu.





Bu haber toplam 8663 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT