Engelliler şenlikte buluştu

Engelliler şenlikte buluştu
Yağmur Çocuklar Özel Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Yağmur Çocuklar Şenliği’nde buluşan engellliler gönüllerince eğlendi.

Yağmur Çocuklar Özel Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Yağmur Çocuklar Şenliği’nde buluşan engelli çocuklar ve aileleri birbirinden renkli etkinlikler eşliğinde gönüllerince eğlendi.



Çayırbaşı Stadyumu’nda gerçekleştirilen şenliğe, Yağmur Çocuklar Özel Eğitim Merkezi ile İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı öğrencileri başta olmak üzere birçok engelli kurumundan yüzlerce öğrenci katıldı. Engelli çocuklar, şenlik süresince düzenlenen yarışmalar, konserler, animasyonlar, elişi ve boyama atölyeleri, palyaço gösterileri eşliğinde saatlerce eğlenerek etkinliğin tadını çıkardılar. Şenliğe destek vermekten onur duyduğunu ifade eden Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Biz engellilerimizi ilgilendiren onları mutlu edecek her türlü etkinliğin, çalışmanın, projenin istisnasız destekçisiyiz. Engelsiz bir yaşamı mümkün kılmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu. Genç konuşmasında ayrıca şenliği gelecek yıl daha kapsamlı yapılması ve geleneksel hale getirileceğinin sözünü verdi.



Engelli çocukların saatlerce doyasıya eğlendiği şenliğe Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, Sarıyer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Namık Şişman, Yağmur Çocuklar Özel Eğitim Merkezi Kurucusu Adnan Çakır da katıldı.

Bu haber toplam 2135 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT