Engelli öğrencilerle kahvaltı yaptı

Engelli öğrencilerle kahvaltı yaptı
Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Yeniköy Spor Kulübü’nün organize ettiği kahvaltıda zihinsel engelli öğrencilerle bir araya geldi.

Yeniköy Spor Kulübü, Şehit Üsteğmen Ali Büyükdicle Eğitim ve Uygulama Okulu’nda okuyan zihinsel engelli öğrencilere, kulübün Yeniköy’deki tesislerinde kahvaltı verdi. Yeniköy Spor Kulübü’nün Kadın Kolları’ndan Suna Andiryadis’in organize ettiği kahvaltıya Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman ve eşi, Yeniköy Spor Kulübü Başkanı Hamit Cevahir, 2. Başkan Hüseyin Cevahiroğlu, Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin, Şube Müdürleri ve engelli çocukların aileleri katıldı.



Başkan Cevahir, “Bu tarz sosyal etkinliklere devam edeceğiz”
Kahvaltıda konuşan Başkan Hamit Cevahir, spor kulübü olmanın yanı sıra aynı zamanda da büyük bir sosyal kulüp olduklarını vurgulayarak, “Kurulduğumuz günden bu yana her türlü sosyal faaliyetlere her zaman destek olduk bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Bugün burada gördüğüm manzara beni çok sevindirdi. Bu tarz etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz” dedi.



Kaymakam Karaman: “Okulumuza her türlü desteği vereceğiz”
Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman ise burada bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Bundan sonra artık biz somut adımlar atmaya başlayacağız. Okulumuzu daha modern bir yapıya kazandıracağız. Kafamızdaki engelleri kaldırarak bu çocuklarımızı eğitimle birlikte hayata kazandırmamız gerekiyor. Dernek yöneticileri ve okul aile birliğine bu işin altyapısını oluşturdukları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Okul Aile Birliği tarafından Sarıyer Kaymamamı Ömer Karamen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin'e desteklerinden ötürü plaket verilirken, Kaymakam Ömer Karaman engelli çocukların velilerini de düzenlenen börekçilik kurslarına davet ederek, ”Komşularınızla birlikte kurslarımıza katılarak Sarıyer’in değeri olan Sarıyer Böreği’nin nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz” diye konuştu. Kaymakam Karaman daha sonra öğrencilerin yaptıkları resimleri inceledi. Ayrıca Kaymakam Karaman cep telefonuyla öğrencilerin fotoğraflarını çekerek onlarla bol bol sohbet etti.
















Bu haber toplam 5546 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT