Emniyet'ten huzur toplantısı

Emniyet'ten huzur toplantısı
Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Moral Eğitim Merkezi'nde huzur toplantısı düzenlendi.

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, polis ve halk arasındaki ilişkileri geliştirmek ve vatandaşların sorunlarına yerinde çözüm bulmak amacıyla “huzur toplantısı” düzenlendi.

Baltalimanındaki Polis Moral Eğitim Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Emekli, Karakol Amirleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ali Düşmez, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hamdi Akdağ, Sarıyer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Namık Şişman, Nüfus Müdürü Sevgi Arıkan, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

polismoral1_786285935.jpg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra açılış konuşması yapan Emniyet Müdürü Ramazan Emekli toplantının amacına değinerek, sorunları yerinde tespit etmek ve çözüm üretmek amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Emekli, “Bahçeköy ve Zekeriyaköy’ün de Jandarma bölgesinden polis bölgesine geçmesiyle beraber sorumluluk alanlarımız daha da genişledi. Bu sorumlulukları hep beraber istişare etmek ve üzerimize düşen vazifeleri karşılıklı konuşmak amacıyla toplandık” dedi.

Emekli’nin konuşmasından sonra, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmaları anlatan sunum yapıldı. Sunumun ardından Emekli, toplantıya katılanların bölgelerindeki güvenlik problemlerini dinledi. Vatandaşların anlattıkları sorunlarla ilgili çözümlerini anlatan Emekli, sorunların hepsini tek tek not etti. Toplantının ardından kokteyl düzenlendi.

polismoral2_947154610.jpg

Bu haber toplam 5320 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT