Ekrem Tekçe köyünü unutmadı

Ekrem Tekçe köyünü unutmadı
CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Ekrem Tekçe doğup büyüdüğü köyü unutmadı.

Tekçe memleketi olan Ardahan’ın Lehimli Köyü’ndeki öğrencilere 2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılı öncesinde yardımda bulundu.

Daha önce de köyüne birçok katkıda bulunan CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Ekrem Tekçe, 2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılı öncesinde Ardahan Lehimli Köyü’ndeki öğrencilere okul önlüğü ve kıyafet yardımında bulundu. Geçen yıllarda köyünü ağaçlandıran, köy okuluna bilgisayar, kitap, araç gereç, elbise ve ayakkabı gönderen Tekçe bu yılda geleneği bozmadı. Lehimli Derneği yöneticilerinden Kemal Morkoç'la birlikte köyün okulunda okuyan çocuklara okul önlüğü ve giyecek elbise gönderdi.



Hemşerileri arasında toplumsal duyarlılığı ile tanınan ve birçok sivil toplum kuruluşunda da görev alan Tekçe, memleketine yaptığı katkılardan dolayı memnuniyetini ifade ederek, “Doğup büyüdüğümüz, özlem duyduğumuz memleketimize elimizden geldiğince katkı sağlamak zorundayız. Yarınlarımız olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmeleri hepimizin amacı. Bu amaçla elimizden geldiği kadarıyla çocuklarımızın bir takım eksiklerini gidermeye çalıştık. Tüm çocuklarımıza başarılı bir eğitim ve öğretim yılı diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 7421 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT