Dutha'lılardan muhteşem gece

Dutha'lılardan muhteşem gece
Rize’nin en büyük ilçesi Ardeşen’in en büyük yerleşim merkezi olan Dutha ve Çevre Köylerinin geleneksel sevgi, dostluk, kardeşlik ve barış yemeği şölen havasında geçti. Tulum ile coşan Dutha’lılar saatlerce horon oynadı.

 

Sarıyer’de yaşayan yüzlerce Karadenizli pazar akşamı İstinye’deki İbrahim Cevahir Sosyal Tesisleri'nde Tunca Derneği’nin organize ettiği gecede bir araya geldi. Siyaset, spor ve iş dünyasının buluştuğu gecede ünlü sanatçı Hakan Altun gecenin sürpriz sanatçısı olurken, Ayhan Alptekin, Engin Alptekin, Zeki Uçkan, Erol Şahin, Ali Kumbasar ve Ali Sarı’nın sahne performansları Dutha’lıları coşturdu. Gecede Tiyatro Gurgula da sahne aldı.  





img_1667(1).jpg

Dernek Başkanı Recep Ali Köse yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür etti. Gecede kısa bir konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ise sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaparak ülkemizde yaşanan barış süreci ile ilgili birlik ve beraberlik mesajı verdi. Geceye katkılarından dolayı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür ederek plaket taktim edidi. Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Hurşutağaoğlu ise geceye katılanlara teşekkür etti.

img_1730(1).jpg
 
Tunca Derneği’ne verdiği destekten dolayı Sarıyer Manşet Gazetesi’ne de teşekkür plaketi verildi. Plaketi dernek adına Mehmet Biberoğlu, Sarıyer Manşet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vedat Özdemir’e takdim etti.

img_1677(1).jpg
 
Geceye katılım büyüktü
Rize’nin en büyük ilçesi Ardeşen’in en büyük yerleşim merkezi olan Dutha ve Çevre Köylerinin geleneksel sevgi, dostluk, kardeşlik ve barış yemeğine; AK Parti İstanbul Milletvekilleri Osman Aşkın Bak ve Hüseyin Bürge, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, CHP Samsun Milletvekili İrfan Kalkavan, CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün,  MHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, MHP İlçe Başkanı Erdal Çoban, MHP İl Başkan Yardımcısı Selami Şişman, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal, İASKF Başkanı Ali Düşmez, RİDEF Genel Başkanı Celal Erdoğan, Sarıyerli İş Adamı Başar Birberoğlu, Cengiz Tabak ve çok sayıda davetli katıldı.

img_1694(1).jpg

img_1655(1).jpg

img_1658(1).jpg

img_1697(1).jpg

img_1715(1).jpg
 

Bu haber toplam 12710 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT