Dr. Cengiz Alp Ankara yolcusu gibi

Dr. Cengiz Alp Ankara yolcusu gibi
Sarıyer’in sevilen isimlerinden Dr. Cengiz Alp’in 12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde CHP’den 2. bölgeden milletvekili aday adayı olacağı kesinleşti.

12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler yaklaşırken milletvekili adayı olmayı düşünenler yavaş yavaş netleşmeye başladı. CHP’nin ikinci bölgedeki şansı yüksek olan adayları arasında gösterilen Dr. Cengiz Alp’in aday adayı olacağı kesinleşti. Alp’in önümüzdeki günlerde yapacağı bir basın toplantısı ile aday adaylığını resmen açıklayacağı belirtiliyor.

Dr. Cengiz Alp’in adaylığı olumlu karşılandı
Yıllardır CHP’de siyaset yapan Dr. Cengiz Alp toplumun her kesiminden sevilen ve saygı duyulan bir isim olarak biliniyor. Mesleği gereği bölgeye önemli hizmetleri dokunan Alp’in adaylığı kamuoyunda da olumlu karşılanıyor. CHP’nin ön seçimle adaylarını belirlemesi durumunda parti tabanından alacağı destekle şansı bir hayli yüksek olan Alp’in partinin genel merkezinde de ilk 10’a girebilecek isimler arasında belirtiliyor. Aslen Malatyalı olan Dr. Cengiz Alp kendisine ait olan Sarıyer Tıp Merkezi’nde doktorluk hizmeti veriyor.

Bu haber toplam 1612 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum