Devre arasında Maximum pozu

Devre arasında Maximum pozu
Sarıyer-Bandırmaspor maçının devre arasında kulübün Basın sözcüsü Gökan Zeybek, gazetecilere İş Bankasıyla ortaklaşa çıkartılan Sarıyer Maximum Kredi Kartı ile ilgili bilgi verdi.

Türkiye İş Bankası Sarıyer Şubesi ile Sarıyer Spor Kulübü'nün birlikte geliştirdiği proje çerçevesinde kulüp logosunu taşıyan kredi kartlarının kullanıma çıktığını ve hızla yaygınlaştığını belirten Zeybek, "Eğer tüm Sarıyerliler bu projeye sahip çıkar ve destek olurlarsa önümüzdeki dönemde Kulübümüz için ciddi bir gelir kanağı elde edilebilir. Bu bağlamda projeye destek vermek amacıyla Sarıyer Maximum Kredi Kartına %10 indirim uygulayan Pide-Ban'a ve yaklaşık 250 kişi olan personelinin tamamına kredi kartlarımızdan tahsis eden Sarıyer Market'e de ayrıca teşekkür ederiz." dedi. Zeybek, ayrıca tüm Sarıyerlileri Sarıyer Maximum Kredi Kartı'ndan edinmeye davet etti.

Zeybek'ten sonra söz alan eski başkanlardan İbrahim Balcı ise, "78 senelik hayatımda hiç kredi kartı kullanmadım, ancak bu yaştan sonra Sarıyer Maximum Kredi Kartı aldım ve tüm harcamalarımı bu karttan yapmaya çalışıyorum. Tüm Sarıyerlilerden bu projeye sahip çıkmalarını rica ediyorum" şeklinde konuştu.

Maçı izlemeye gelen eski Milletvekili ve Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, Sarıyer Kulübü eski başkanı Hayati Kaptanoğlu, yöneticilerden Gökan Zeybek, Hakan Şengül ve İş Bankası yetkilileri Sarıyer Maximum Kartlarıyla poz verdiler.

Bu haber toplam 5942 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT