Derbentten Özdemir’e teşekkür

Derbentten Özdemir’e teşekkür
AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir Derbentte gözaltına alınan 15 kişiye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Derbentte gözaltına alınan 15 kişin serbest bırakılmasının ardından AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, yönetim kurulu üyeleriyle mahalleye gidip geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Sürekli yanlarında bulunduğu için Özdemir’e teşekkür eden Derbentliler adlarını kullanarak eylem yapan bazı gruplara da, “Bizim hiçbir siyasi partiyle sorunumuz yok. Kimse adımızı kullanarak eylem yapmasın” dedi.



Önce Sivaslılar Derneği’nde gözaltına alınan bazı vatandaşlarla görüşüp “Geçmiş olsun” diyen Özdemir, daha sonra bazılarını da evlerinde ziyaret etti.  Özdemir, "Derbent ’in sorunu bizim sorunumuzdur. Derbent’te yaşanan sorun 50 yıllık bir kangren olmuş mesele. Her gelen problemin üzerini örtmüş, kayıtsız kalmış ve sorun çığ gibi büyümüş. Vicdan taşıyan herkesin siyasi olarak bakmayıp çözüm için gayret sarf etmesi gerekir. Biz olaya böyle bakıyoruz. Arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyor. Burada başlayacak olan projenin de tüm Sarıyer’e örnek olacağını belirtmek istiyorum” dedi. Mahalle halkı ise bu süreçte her an yanlarında oldukları için Özdemir’e teşekkür etti.



Derbentliler: “Kimse bizi kullanmasın”
Derbentlilerin yakındıkları bir konu ise sorunlarının başka gruplar tarafından suiistimal edilmesi. Derbent Kooperatifi ve Mahalle Derneği yöneticilerinden Fahri Fidan ve Fikret Karataş, "Derbent’i kullanarak amaçlarına ulaşmaya çalışan gruplar var. Bu gün Büyükşehir Belediyesi’nin önünde Derbent adına gösteri düzenlenmiş. Şuan bütün Derbent halkı burada. Bunlarla bizim ilgimiz yok. Derbent halkı olarak bizim hiç kimseyle siyasi bir sorunumuz yok. CHP, AK Parti, MHP hepsi bizim partilerimiz. Biz problemimizin çözümü için uğraş veriyoruz. Bunu herkes böyle bilsin”

dedi.









Bu haber toplam 1403 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT